Ο Τζέσι Λίνγκαρντ έχει προτάσεις από... 27 συλλόγους

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ έχει προτάσεις από... 27 συλλόγους

Newsroom
Ο Τζέσι Λίνγκαρντ έχει προτάσεις από... 27 συλλόγους

bet365

Ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέσι Λίνγκαρντ, φέρεται σύμφωνα με την «Daily Mail» να έχει προτάσεις από 27 συλλόγους, καθώς συνεχίζει να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στο ποδόσφαιρο.

Ο 31χρονος Τζέσι Λίνγκαρντ είναι αυτή τη στιγμή free agent, αφού χώρισε τους δρόμους του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ το περασμένο καλοκαίρι, μετά από μια ανεπιτυχή θητεία στο «City Ground», όπου δεν κατάφερε να σκοράρει ή να δώσει ασίστ σε καμία από τις 17 εμφανίσεις του στην Premier League για τον σύλλογο.

Ο Λίνγκαρντ - ελεύθερος τους τελευταίους οκτώ μήνες- έχει σύμφωνα με την Daily Mail, προτάσεις από έως και 27 συλλόγους σε όλο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τελευταία αυτή της νοτιοκορεατικής FC Seoul. Μιλώντας σε πρόσφατο επεισόδιο του podcast «It's All Kicking Off Transfer Week», ο δημοσιογράφος Σάμι Μόκμπελ επιβεβαίωσε ότι πράγματι η FC Seoul ενδιαφέρεται για τον Λίνγκαρντ, κι ότι του προσέφερε διετές συμβόλαιο για να πάει να παίξει στη νοτιοανατολική Ασία.

Βέβαια τόνισε ότι ο Άγγλος έχει μέχρι και 26 άλλες προσφορές, από διάφορους συλλόγους σε όλο τον κόσμο μεταξύ αυτών και της Λάτσιο.

 

Τελευταία Νέα