Λουίς Σουάρες: «Θέλω το πρωτάθλημα στο MLS με την Ίντερ Μαϊάμι»

Σουάρες

bet365

Ο Λουίς Σουάρες δεν έχει πάει στην Ίντερ Μαϊάμι για τα... τελευταία ένσημα αλλά για να κατακτήσει το MLS, μαζί με τον κολλητό του, Λιονέλ Μέσι!

Λουίς Σουάρες και Λιονέλ Μέσι και πάλι μαζί. Αυτήν τη φορά, έχουν κι οι δύο έναν στόχο: Να κατακτήσουν το πρωτάθλημα με την Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Ουρουγουανός, μιλώντας για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, μετά τη Γκρέμιο έκανε σαφές ότι είναι στην Αμερική για να κάνει τον κόσμο της ομάδας να χαρεί τη χρονιά που έρχεται και πως στο μυαλό του δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από τον τίτλο.

«Θέλω οι οπαδοί να εμπιστευτούν την ομάδα όπως την εμπιστεύτηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Θα έχουμε μια υπέροχη χρονιά, μια χρονιά στην οποία ελπίζουμε να τους δώσουμε όλη τη χαρά που επιθυμούν και πως θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να πετύχουμε αυτά τα όνειρα.

Είμαι εδώ για να τους βοηθήσω να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους να κερδίσουν περισσότερους τίτλους, να πετύχουν σπουδαία πράγματα. Η Ίντερ Μαϊάμι μπορεί να παλέψει για να κερδίσει το MLS, που είναι όνειρο όλων. Το project είναι να κερδίσουμε. Μου αρέσει η πρόκληση του να κερδίζεις», σχολίασε χαρακτηριστικά ο 36χρονος Σουάρες

 

Τελευταία Νέα