Άγιαξ: Ιστορικό κάζο για τον Αίαντα του Βαλκάνη στο 90+3' - Αποκλεισμός από τους ερασιτέχνες της Χέρκουλες!

Άγιαξ: Ιστορικό κάζο για τον Αίαντα του Βαλκάνη στο 90+3' - Αποκλεισμός από τους ερασιτέχνες της Χέρκουλες!

ajax_1

bet365

Σοκαριστική «σφαλιάρα» έριξε στον Άγιαξ του Βαλκάνη η... ερασιτεχνική Χέρκουλες, η οποία τον «ξέρανε» με γκολ στις καθυστερήσεις (3-2) και τον απέκλεισε από το Κύπελλο Ολλανδίας, βάζοντας την υπογραφή της στη νέα κηλίδα της φετινής σεζόν του Αίαντα.

Μπορεί ο Άγιαξ να έδειξε πως - επιτέλους - βρίσκει τα πατήματά του τον τελευταίο καιρό, όμως η νέα... κατραπακιά δεν άργησε να έρθει. Με τον Μιχάλη Βαλκάνη στον πάγκο - ελέω άδειας του Τζον Φαν'τ Σχιπ - ο Αίαντας γνώρισε τον ταπεινωτικό αποκλεισμό στις καθυστερήσεις (3-2) από την ερασιτεχνική Χέρκουλες και έμεινε εκτός Κυπέλλου από τη φάση των «32» του θεσμού!

Μάλιστα, η κραταιά δύναμη του ολλανδικού ποδοσφαίρου έγραψε και μια... μαύρη πρωτιά, αφού αποκλείστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στο KNVB Beker από ερασιτεχνική ομάδα!

Η ομάδα από την Ουτρέχτη έβαλε από νωρίς πολύ δύσκολα στον Άγιαξ. Στο 16' ο Πίτερς άνοιξε το σκορ και στο 66' ο ίδιος παίκτης έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο Αίαντας αναμενόμενα πίεσε και κατάφερε για λίγο να ανασάνει αφού με τα τέρμα των Μπρόμπεϊ και Άκπομ στο 83' και το 89' έφερε το ματς στα ίσα. Το... απόλυτο σοκ ωστόσο δεν αποφεύθχηκε, αφού στο 90+3' το γκολ του Γκρότενμπεργκ τον «σκότωσε» και χάρισε την τεράστια πρόκριση στη Χέρκουλες!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα