Επιστολή Τσέφεριν σε Μπαλτάκο: «Είμαι ευγνώμων για την βοήθειά σας στους πληγέντες της Σλοβενίας»

Newsroom
Επιστολή Τσέφεριν σε Μπαλτάκο: «Είμαι ευγνώμων για την βοήθειά σας στους πληγέντες της Σλοβενίας»

bet365

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος δέχθηκε ευχαριστήρια επιστολή από τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν για την αλληλεγγύη που έδειξε στους πλημμυροπαθείς της Σλοβενίας η ΕΠΟ μέσω της οικονομικής της συμβολής.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτη Μπαλτάκο για την οικονομική συνεισφορά της, αλλά και την παρουσία του προέδρου στο φιλικό παλαιμάχων που διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στις 15/09 για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών της Σλοβενίας.

Αναλυτικά η επιστολή του Τσέφεριν στον Μπαλτάκο:

«Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην Σλοβενία που είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια ανθρώπινων ζωών, η UEFA διοργάνωσε στις 15/9 αγώνα παλαίμαχων στη Λιουμπλιάνα. Σκοπός του αγώνα ήταν τα έσοδα να διατεθούν για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών.

Καλεσμένος σε αυτό το φιλανθρωπικού χαρακτήρα παιχνίδι ήταν και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, η δε ΕΠΟ με απόφαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής είχε συμβάλει οικονομικά στην ανακούφιση των πληγέντων.

Κατόπιν αυτού, ο πρόεδρος της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν απέστειλε στον κ. Μπαλτάκο την παρακάτω επιστολή:

"Γράφω για να σου εκφράσω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου για την ανεκτίμητη συνεισφορά σας στην πρόσφατη εκδήλωση φιλανθρωπίας για τα θύματα των πλημμυρών στην Σλοβενία.

Η εκδήλωση αυτή ήταν απόλυτα επιτυχής, χάρις στην ακλόνητη υποστήριξη και συμμετοχή ανθρώπων σαν και εσένα. Η δέσμευση σου για θετική συμβολή στην ζωή εκείνων που επηρεάστηκαν από την καταστροφική φυσική καταστροφή έχει αφήσει διαρκή θετική εντύπωση τόσο στην εκδήλωση όσο και στην κοινωνία.

Η οικονομική σας συνεισφορά έπαιξε σημαντικό ρόλο στην συγκέντρωση των άκρως αναγκαίων πόρων για τον σκοπό που προαναφέρθηκε. Χάρη στην υποστήριξη σας, θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε άμεση ανακούφιση στους πληγέντες από τις πλημμύρες.

Είναι σχεδόν μαγικό να είναι κανείς μάρτυρας της δύναμης που έχει η κοινωνία μας όταν συνασπιζόμαστε για έναν κοινό σκοπό. Η ανιδιοτέλεια και η επιθυμία να μας συνδράμεις δίνουν το παράδειγμα ενός πραγματικού πνεύματος ανθρωπιάς.

Για μία ακόμα φορά σε ευχαριστώ για την απίστευτη υποστήριξη και γενναιοδωρία».


Η πρωτότυπη επιστολή του κ. Τσέφεριν:

Greece_Thank you_UEFA President_page-0001

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα