Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ 0-2: Άλωσαν το «Μπομπονέρα» οι Μιγιονάριος! (vids)

river

bet365

Η Ρίβερ ήταν ανώτερη της Μπόκα σε όλη τη διάρκεια του «Superclasico» και πήρε τη νίκη με 2-0.

Η Ρίβερ Πλέιτ νίκησε την Μπόκα Τζούνιορς μέσα στο «Μπομπονέρα» με 2-0, στο «Superclasico» το ντέρμπι μίσους της Αργεντινής, για την 7η αγωνιστική του Copa de la Liga.

Οι Μιγιονάριος ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έχασαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες και σημαντικότερες αυτές των Μαρσέλο Ερέρα (31') και του Μανουέλ Λανσίνι (45+4'). Στο 41ο λεπτό του ντέρμπι η ομάδα του Μαρτίν Ντεμικέλις κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις προσπάθειές της, με τον Ένσο Πέρες να σουτάρει εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Σαλομόν Ροντόν και κατέληξε στα δίχτυα του Σέρχιο Ρομέρο για το 0-1.

Αυτό ήταν το 7ο τέρμα σε 27 παιχνίδια για τον επιθετικό της Ρίβερ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+6', οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα και με κοντινό σουτ του Ένσο Ντίας, διαμόρφωσαν το τελικό 2-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έντινσον Καβάνι πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή, λόγω του εκτεταμένου rotation που έκανε ο προπονητής της Μπόκα, Χόρχε Αλμιρόν, καθώς ακολουθεί ο εκτός έδρας επαναληπτικός (0-0) κόντρα στην Παλμέιρας (6/10), για τα ημιτελικά του Copa Libertadores.

Μπόκα Τζούνιορς (Χόρχε Αλμιρόν): Ρομέρο, Μπλοντέλ (46' Μπάρκο), Βαλντές, Βαλεντίνι, Σαράτσι (70' Καβάνι), Καμπουσάνο (70' Σεμπάγιος), Μπουγιάουντε (46' Ε. Φερνάντες), Βέιγκαντ, Ραμίρες (46' Μεδίνα), Χάνσον, Μπενεδέτο

Ρίβερ Πλέιτ (Μαρτίν Ντεμικέλις): Αρμάνι, Ερέρα, Γκονσάλες, Π. Ντίας, Κάσκο (63' Ε. Ντίας), Πέρες (83' Μαρτίνες), Ντε λα Κρους, Φερνάντες (62' Αλιέντρο), Λανσίνι (83' Φούνες Μόρι), Μπάρκο, Ροντόν (63' Κολίδιο)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα