Συγκλονίζει ο Ντεμικέλις: «Σταμάτησα να κάνω σχέδια από όταν έχασα τους γονείς μου» (vid)

Συγκλονίζει ο Ντεμικέλις: «Σταμάτησα να κάνω σχέδια από όταν έχασα τους γονείς μου» (vid)

demichelis

bet365

Ο Μαρτίν Ντεμικέλις παραχώρησε συγκλονιστικές δηλώσεις, στις οποίες αναφέρθηκε στις απώλειες των γονιών του και όχι μόνο.

Ο προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρτίν Ντεμικέλις, ράγισε... καρδιές στις δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αργεντινής. Ο 42χρονος Αργεντινός τεχνικός αναφέρθηκε στις απώλειες των γονιών του και όχι μόνο, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποια είναι τα σχέδια του για το μέλλον.

Υπενθυμίζουμε πως ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός της εθνικής Αργεντινής στο παρελθόν είχε φορέσει τις φανέλες των Ρίβερ Πλέιτ, Μπάγερν Μονάχου, Μάλαγα και Μάντσεστερ Σίτι. Στην πρώτη του χρονιά ως προπονητής της Ρίβερ κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα μπροστά σε 86.000 φίλους των Millonarios, οι οποίοι τον αποθέωσαν για πρώτη φορά και εκείνος ξέσπασε σε κλάματα.

«Αν σχεδιάζω κάτι για το μέλλον; Οχι όχι. Ξέρεις γιατί; Γιατί είχα πολλά σχέδια όταν ήμουν παιδί και μου τα πήραν μακριά. Όταν ήμουν 15 χρονών δεν μπορούσα να καταλάβω ότι η μητέρα μου, που ήταν άρρωστη, μπορούσε να φύγει από κοντά μου. Σε αυτή την ηλικία δεν πρέπει να μένεις χωρίς μάνα. Είχα τόσα πολλά σχέδια και με τον μπαμπά μου, ο οποίος ήταν πολύ καλός μου φίλος και ξαφνικά σε ένα τροχαίο σκοτώθηκε. Μετά μας άφησε η γιαγιά μου, που μας μεγάλωσε. Ο αδερφός μου δολοφονήθηκε από έναν μεθυσμένο και ο μάνατζέρ μου αυτοκτόνησε. Οπότε όχι όχι, δεν βλέπω πολλά πέρα από το σήμερα. Δεν μπορώ να προγραμματίσω πέρα από το βραχυπρόθεσμο και θ' απολαύσω απλά το σήμερα», είπε χαρακτηριστικά ο συγκινημένος Ντεμικέλις.

 

Τελευταία Νέα