ΟΦΗ: Ενισχύεται διοικητικά η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών

ΟΦΗ: Ενισχύεται διοικητικά η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών

Newsroom
ΟΦΗ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

bet365

Ενισχύεται αγωνιστικά, αλλά και… διοικητικά η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, με την προσθήκη του Ελληνοκαναδού επιχειρηματία Άκη Γεωργακάκου, στην Διοικούσα Επιτροπή, της ομάδας.

Ο κύριος Άκης Γεωργακάκος, μπαίνει στη Διοικούσα Επιτροπή της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ.

Ο Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας με καταγωγή από την Πελοπόννησο, ασχολείται επαγγελματικά με επενδύσεις στον Καναδά, στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Είναι υποστηρικτής του ποδοσφαίρου γυναικών καθώς οι δυο του κόρες (16 και 18 ετών), αγωνίζονται σε Κολλέγια στον Καναδά.

Η συζήτηση που έγινε ώστε να έρθει κοντά στην προσπάθεια, που κάνει η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ, τον βρήκε απόλυτα σύμφωνο και το επόμενο διάστημα θα βρίσκεται στη χώρα μας και την Κρήτη.

«Είναι ένας ισχυρός επιχειρηματίας, που θα βοηθήσει πολύ την προσπάθεια μας, τόσο οικονομικά, όσο με τις επιχειρηματικές γνωριμίες που διαθέτει» ανέφερε για τον κ. Γεωργακάκο, ο Σταύρος Περακάκης, μέλος της Διοικούσας επιτροπής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, που έφερε κοντά τις δύο πλευρές.

Με αυτή την ενίσχυση σε διοικητικό επίπεδο οι γυναίκες του ΟΦΗ, που αγωνίζονται στην Α' Εθνική φιλοδοξούν να τα πάνε ακόμα καλύτερη από πέρυσι, όταν και τερμάτισαν στην 4η θέση.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα