Καντέ: Πήρε ομάδα Γ' Κατηγορίας του Βελγίου

Καντέ: Πήρε ομάδα Γ' Κατηγορίας του Βελγίου

Καντέ: Πήρε ομάδα Γ' Κατηγορίας του Βελγίου

bet365

Ο Ενγκολό Καντέ ετοιμάζει ήδη το μέλλον του μετά την απόσυρση του από την αγωνιστική δράση, καθώς αγόρασε την βελγική Εξέλσιορ Βίρτον.

Ο Ενγκολό Καντέ έπειτα από έντεκα χρόνια στην Ευρώπη μετακόμισε στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Ιτιχάντ και σε βάθος τετραετίας θα εισπράξει 100 εκατομμύρια ευρώ. Ο Γάλλος χαφ σκέφτεται ήδη το μέλλον του μετά την απόσυρση του και έκανε μια ενδιαφέρουσα επιχειρηματική επένδυση, καθώς αγόρασε τη βελγική ομάδα, Εξέλσιορ Βίρτον που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία.

«Καθοδηγούμενος από το πάθος του για το ποδόσφαιρο, η επιθυμία του Ενγκολό Καντέ είναι να συνεχίσει τη δομή του συλλόγου με σκοπό την εδραίωση των θεμελίων του, τη σταθεροποίηση του προσωπικού και την επανασύνδεση με την προπονητική παράδοση της RE Virton.

Η δουλειά, η γενναιοδωρία και η ταπεινοφροσύνη θα σφραγίσουν τις φιλοδοξίες της RE Virton για τα επόμενα χρόνια. Ο Καντέ με την επιθυμία να φέρει ψηλά τα χρώματα του Gaume, της επαρχίας της Βαλλονίας, προσκαλεί όλες τις ζωτικές δυνάμεις της επικράτειας για να ενταχθεί σε ένα έργο που στόχο έχει να είναι ενωτικό κι αντάξιο των υποστηρικτών της Εξέλσιορ. Όλοι μαζί, πάντα ψηλότερα!», ανέφερε η ενημέρωση του συλλόγου.

Οι εκπρόσωποι του επιχειρηματία, Φλάβιο Μπέκα, που είχε την ομάδα από το 2018 είπαν: «Ο Φλάβιο είναι προφανώς εξαιρετικά χαρούμενος που μπορεί να παραδώσει τα κλειδιά του συλλόγου στον Ενγκολό Καντέ, έναν παίκτη υψηλής κλάσης, που ξεχωρίζει όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ιδιότητες, αλλά κυρίως για την ομόφωνα αναγνωρισμένη ανθρώπινη ιδιότητα. Ο Φλάβιο κληροδοτεί έναν σύλλογο με καλή οικονομική κατάσταση, απαλλαγμένο από κάθε χρέος».

 

Τελευταία Νέα