Καντέ: Η Αλ Ιτιχάντ ανακοίνωσε την απόκτησή του

Καντέ: Η Αλ Ιτιχάντ ανακοίνωσε την απόκτησή του

Ο Καντέ ανακοινώθηκε στην Αλ Ιτιχάντ

bet365

Μετά από έντεκα χρόνια στην Ευρώπη όπου κατέκτησε τα πάντα με Λέστερ, Τσέλσι και εθνική Γαλλίας, ο Ενγκολό Καντέ αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό «μπαμ» της Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά, με ετήσιες απολαβές στα 25 εκατ. ευρώ.

Πρωταθλήτρια μέχρι στιγμής στις «ηχηρές» μεταγραφές στη Σαουδική Αραβία αναδεικνύεται η Αλ Ιτιχάντ. Κι αυτό διότι μετά τη «βόμβα» που έριξε με την απόκτηση του Καρίμ Μπενζεμά, οι Κιτρινόμαυροι έκαναν επίσημα δικό τους και τον Ενγκολό Καντέ, ανοίγοντας κι άλλο την... όρεξη των υπολοίπων τριών ομάδων στις οποίες επένδυσε το PIF του Πρίγκηπα Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν (Αλ Χιλάλ, Αλ Νασρ, Αλ Αχλί).

Μετά από έντεκα χρόνια στα ευρωπαϊκά γήπεδα (κατά σειρά Μπουλόν, Καέν, Λέστερ, Τσέλσι) όπου κατέκτησε τα πάντα, μεταξύ άλλων την Premier League, το Champions League, το Europa League και φυσικά το Μουντιάλ με την εθνική Γαλλίας, ο εκ των κορυφαίων μέσων του πλανήτη την περασμένη επταετία μετακόμισε και τυπικά στο σαουδαραβικό πρωτάθλημα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, υπογράφοντας πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με εγγυημένες ετήσιες απολαβές μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Χωρίς να προσμετρούνται τα χρήματα από τα χορηγικά deal και τα δικαιώματα της εικόνας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα