Πογιέτ: «Αν όλα πάνε καλά σε πέντε μέρες θα είμαι καλός προπονητής, αν όχι θα δούμε τι θα γίνει...»

Πογιέτ: «Αν όλα πάνε καλά σε πέντε μέρες θα είμαι καλός προπονητής, αν όχι θα δούμε τι θα γίνει...»

οσφπ

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε στη Media Day της Εθνικής Ελλάδας για τα παιχνίδια με Ιρλανδία και Γαλλία και αναφέρθηκε για την προετοιμασία της ομάδας.

Η Ελλάδα έχει δύο κρίσιμα παιχνίδια μπροστά της καθώς φιλοξενεί την Ιρλανδία και θα ταξιδέψει στο Παρίσι για το ματς με τη Γαλλία.

Στη Media Day ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε για τα δύο παιχνίδια, την προετοιμασία της ομάδας αλλά και το κομμάτι των «κομμένων».

Για τα δύο ματς: «Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι το παιχνίδι κόντρα στην Ιρλανδία. Χρειαζόμαστε τη νίκη σε εκείνο το ματς για να έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε».

Για το ματς με Ιρλανδία: «Είναι ένα μεγάλο βήμα για τον στόχο μας, που είναι να προκριθούμε στο EURO 2024».

Για τους οπαδούς: «Το μήνυμα είναι να είναι οι οπαδοί δίπλα στην ομάδα. Θα έρθουν αρκετοί φίλοι της Ιρλανδίας οπότε θα πρέπει να βρεθούμε δίπλα στην ομάδα, να νιώσουμε ότι είμαστε στην έδρα μας, να στηρίξουμε τους παίκτες της Εθνικής και είναι πολύ εύκολο όταν το γήπεδο είναι γεμάτο να νικήσεις οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για τους παίκτες: «Μέχρι σήμερα τα πράγματα έχουν πολύ καλά. Όλοι είναι προς το παρών μια χαρά και αυτό δίνει το περιθώριο να επιλέξω τους καλύτερους για την εντεκάδα και να είναι έτοιμοι στον πάγκο. Θα δούμε και την Παρασκευή που θα είναι όλοι εδώ».

Για τι έχει δουλέψει η ομάδα: «Έχουμε δουλέψει με βάση τα δύο συστήματα που παίζει η Ιρλανδία τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να αμυνθούμε και να επιτεθούμε και να είμαστε έτοιμοι και για τα δύο συστήματα. Και το βασικό είναι που πρέπει να βρεθεί η ομάδα σε κατάσταση να αποδώσει στον αγωνιστικό χώρο όπως λέει και ο Γκουαρντιόλα και ο Ιντζάκι».

Για τον αποκλεισμό των Δουβίκα, Φορτούνη ή Κυριακόπουλο: «Είναι απλό, όταν είσαι προπονητής στην Εθνική Ομάδα, έχεις τη δυνατότητα είναι να επιλέξεις που θεωρείς ότι είναι οι καλύτεροι για εκείνη την ώρα. Αν όλα πάνε καλά σε πέντε μέρες, θα είμαι καλός προπονητής, αν χάσουμε θα δούμε τι θα συμβεί»

«Συγχαρήτηρια και στην Ουρουγουάη για την κατάκτηση του Mundial U20»

 

Τελευταία Νέα