Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γ. με Stoiximan Master

Newsroom
casemiro
Τελικός FA Cup: Ο Χάαλαντ έχει τον τρόπο, όμως η Σίτι θα χρειαστεί να ιδρώσει απέναντι στη Γιουνάιτεντ! Ανάλυση και προγνωστικά.

Υπόθεση της πόλης του Μάντσεστερ ο σαββατιάτικος (17:00) τελικός του FA Cup στο Wembley, καθώς Σίτι και Γιουνάιτεντ διεκδικούν τον τίτλο στον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό, σε μια αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Αν κάνεις μάλιστα και το… χατ-τρικ, μαζί με τους δύο επόμενους τελικούς, κερδίζεις έως 50.000€*!

03/06: Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Τελικός FA Cup)
07/06: Φιορεντίνα - Γουέστ Χαμ (Τελικός Europa Conference League)
10/06: Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ (Τελικός Champions League)

Οι «πολίτες» φτάνουν στην αναμέτρηση ως πρωταθλητές, εξέλιξη που αποδίδει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Έτρεξαν ένα αήττητο σερί 16 αγώνων στην Premier League με απολογισμό 14 νίκες και δύο ισοπαλίες, προσπέρασαν την Άρσεναλ και έμειναν στην κορυφή ως το φινάλε.

Η ήττα από τη Μπρέντφορντ την τελευταία αγωνιστική δεν λέει απολύτως τίποτα, με τον Γκουαρδιόλα να ξεκουράζει κάμποσα από τα βαριά ονόματα του ρόστερ. Άλλωστε πέρα από το Κύπελλο Αγγλίας, η ομάδα του Γκουαρδιόλα διεκδικεί και το Champions League στον τελικό με την Ίντερ. Επομένως είναι σημαντικό για τον Ισπανό τεχνικό και να διατηρήσει τη φρεσκάδα αλλά και να αποφύγει απρόοπτα με τραυματισμούς.

Η Γιουνάιτεντ σίγουρα βελτιώθηκε στα χέρια του Τεν Χαχ. Κατέκτησε το EFL Cup, κατετάγη 3η στην Premier League και έχει πλέον την ευκαιρία να κάνει το double στα Κύπελλα. Σε θετικό μομέντουμ, καθώς έκλεισε την προσπάθεια της στο πρωτάθλημα με τέσσερις σερί νίκες.

Έχει ακόμη δρόμο να καλύψει για να φτάσει το επίπεδο του ένδοξου παρελθόντος, εντούτοις με τον Ολλανδό στον πάγκο μοιάζει να έχει μπει σε μια σειρά. Και αναμένεται ιδιαίτερα δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Φαβορί η Σίτι για το τρόπαιο, ωστόσο θα χρειαστεί να ιδρώσει πολύ απέναντι στην Γιουνάιτεντ. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Να σκοράρει πρώτος ο Χάαλαντ σε απόδοση 5.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα