Σπόρτινγκ - Μπενφίκα 2-2: Παράταση στη στέψη κι η Πόρτο ξανά στο... κόλπο

Σπόρτινγκ - Μπενφίκα

bet365

Η Μπενφίκα γύρισε από το 2-0 στην έδρα της Σπόρτινγκ (2-2) αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό για να εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος, η μοίρα του οποίου θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική (28/05), με τη 2η Πόρτο να παραμένει... ζωντανή.

«Χαλάστρα» στη συμπολίτισσα Μπενφίκα έκανε η Σπόρτινγκ! Τα Λιοντάρια, παρά την αντεπίθεση της ομάδας του Σμιντ, απέσπασαν την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 κι έκοψαν τα... φτερά των Αετών που με τρίποντο στο ντέρμπι θα πανηγύριζαν το πρωτάθλημα Πορτογαλίας.

Έτσι, η ομάδα του βασικού Οδυσσέα Βλαχοδήμου θα χρειαστεί να περιμένει ως την τελευταία αγωνιστική της Liga Portugal για να φορέσει στο κεφάλι της το στέμμα τίτλου. Στέμμα που η Πόρτο, η οποία βρίσκεται στο -2 από τους Λουζιτανούς, ευελπιστεί να... κλέψει την τελευταία στιγμή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μπόρεσαν να κλείσουν το πρώτο 45λεπτο έχοντας πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Τρινκάο άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό με ωραίο τελείωμα και πέντε λεπτά αργότερα ο Ντιομαντέ με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη όμως, η Μπενφίκα έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να σώσει τον βαθμό και το... γοήτρο. Στο 71' ο Άουρσνες μείωσε με έξυπνη κεφαλιά ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νέβες από κοντά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Σπόρτινγκ: Ισραέλ, Ντιομαντέ, Κοάτες, Ινάσιο, Εσγκάιο (73' Μπεγερίν), Ουγκάρτε, Μορίτα (79' Εσούγκο), Σάντος (79' Γκόμες), Έντουαρντς (54' Παουλίνιο), Τρινκάο (73' Ρέις), Γκονσάλβες

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Άουρσνες, Α. Σίλβα, Οταμέντι, Γκριμάλντο (86' Ρίστιτς), Νέβες, Σικίνιο (81' Λουίς), Νέρες, Ρ. Σίλβα (66' Γκέντες), Μάριο (56' Μπαχ), Ράμος (69' Μούσα)

Πρόγραμμα τελευταίας αγωνιστικής (28/05, 17:30)

Μπενφίκα - Σάντα Κλάρα

Πόρτο - Γκιμαράες

Η βαθμολογία της Liga Portugal

Η βαθμολογία της Liga Portugal

Περισσότερα σε λίγο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα