Μαρσέλο Μπιέλσα: Επίσημα εποχή «El Loco» στην Εθνική Ουρουγουάης

Μαρσέλο Μπιέλσα: Επίσημα εποχή «El Loco» στην Εθνική Ουρουγουάης

Newsroom
Μαρσέλο Μπιέλσα: Επίσημα εποχή «El Loco» στην Εθνική Ουρουγουάης

bet365

Ο Αργεντινός, Μαρσέλο Μπιέλσα, είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της Ουρουγουάης για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 ή μέχρι το τέλος αυτού του τουρνουά σε περίπτωση που η Σελέστε προκριθεί.

«La vida por el fútbol», δηλαδή «Ζωή για το ποδόσφαιρο» με αυτή τη φράση η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουρουγουάης (AUF) μετά από μια σειρά αναρτήσεων στο Twitter, καλωσόρισε τον Μαρσέλο Μπιέλσα στην τεχνική της ηγεσία, με τον πολύπειρο Αργεντινό κόουτς να αντικαθιστά τον Ντιέγκο Αλόνσο ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

Αρχικά οι διαχειριστές των social media της «Σελέστε» δημοσίευσαν το γνωστό... ψυγειάκι που χρησιμοποιεί πολλές φορές ο «El Loco» για να παρακολουθεί αγώνες. Στη συνέχεια, δεκάδες ίχνη από πατημασιές στο όριο της περιοχής του πάγκου και τέλος έναν πίνακα με αναλύσεις και συστήματα. Μετά από αυτά τα τρία hints έγινε και η κανονική «αποκάλυψη».

Μετά την παρουσίαση στα κοινωνικά δίκτυα, ο προπονητής θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου αυτή την Τετάρτη (17/05) στο στάδιο Centenario του Μοντεβιδέο. Με την άφιξή του στην Ουρουγουάη, ο Μπιέλσα έγινε ο δεύτερος ξένος που ηγείται της Σελέστε μετά τον συμπατριώτη του Ντανιέλ Πασαρέλα που το έκανε μεταξύ 1999 και 2001.

 

Τελευταία Νέα