Μαρσέλο: Το «σομπρέρο» που οδήγησε στο γκολ της Φλουμινένσε και τα νεύρα με τον διαιτητή (vid)

Ο Μαρσέλο ήταν πρωταγωνιστής στη νίκη της Φλουμινένσε

bet365

Ο Μαρσέλο έκανε αισθητή την παρουσία του στη νίκη της Φλουμινένσε επί της Κρουζέιρο, δημιουργώντας τη φάση του δεύτερου γκολ με υπέροχο «σομπρέρο», ενώ είχε και τα παράπονά του από τον ρέφερι της αναμέτρησης.

Η Φλουμινένσε επικράτησε της Κρουζέιρο με 2-0 για την πέμπτη αγωνιστική του Brasileirao, έχοντας σε ακόμη μία αναμέτρηση στο βασικό της σχήμα τον Μαρσέλο.

Ο Βραζιλιάνος πρώην μπακ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για 68 λεπτά και έβαλε το λιθαράκι του στο να εξασφαλίσει προβάδισμα νίκης η ομάδα του, κλέβοντας την παράσταση στο 53ο λεπτό όταν με εντυπωσιακό «σομπρέρο», περνώντας δηλαδή την μπάλα πάνω από τον αντίπαλό του, ξεδίπλωσε την επίθεση που μετουσιώθηκε στο δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων.

Νωρίτερα, είχε μικρή συμμετοχή και στο πρώτο γκολ, καθώς από δική του εκτέλεση φάουλ η μπάλα έφτασε στη μεγάλη περιοχή και με την... τρίτη κατέληξε στα δίχτυα, μετά από περιπετειώδη φάση.

Στο 68ο λεπτό ήταν η στιγμή να γίνει αλλαγή, κουβαλώντας και κίτρινη κάρτα από το 20ο λεπτό για επικίνδυνο μαρκάρισμα, μια απόφαση που τον έκανε να διαμαρτυρηθεί με πολλά νεύρα προς τον ρέφερι της αναμέτρησης.

 

Τελευταία Νέα