Ναντ - Τουλούζ 1-5: Κυπελλούχος Γαλλίας για πρώτη φορά με ιστορικό θρίαμβο! (vid)

Ιάσονας Θεριός
toulouse_cup

bet365

Η Τουλούζ του Χάρη Τσιγγάρα (που έμεινε εκτός αποστολής) διέλυσε με εντυπωσιακή πεντάρα τη Ναντ στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας και φόρεσε για πρώτη φορά στην ιστορία της αυτό το... στέμμα.

Σαρωτική η Τουλούζ, κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το Κύπελλο Γαλλίας! Οι Βιόλα παρέσυραν την περυσινή κυπελλούχο Ναντ στις διαθέσεις τους και με ιστορική πεντάρα (5-1) ανέβηκαν στην κορυφή. Ο Χάρης Τσιγγάρας έμεινε εκτός αποστολής, όμως στον φετινό θεσμό κατέγραψε τρεις συμμετοχές.

Οι Βιόλα επί της ουσίας τελείωσαν τη δουλειά ήδη από το ημίχρονο αφού έπιασαν τα Καναρίνια από τον... λαιμό, ανεβάζοντας μέσα σε 45 λεπτά τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Τα δύο ταχύτατα γκολ του στόπερ Λόγκαν Κόστα στο 4' και το 10' έθεσαν από νωρίς γερές βάσεις νίκης.

Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε ο Τάις Νταλίνχα ο οποίος «χτύπησε» δις στο 23' και το 31' και έδωσε... εορταστική νότα με τη συμπλήρωση μισής ώρας στο ματς.

Η ομάδα του Κομπουαρέ δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση σε κανένα σημείο του παιχνιδιού παρά τις αλλαγές. Στο 75', ο Μπλας από το σημείο του πέναλτι κατάφερε να μειώσει για χάρη της, όμως ο Αμπουκλάλ τέσσερα λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τους φίλους της Τουλούζ να ξεκινούν το... πάρτι της κατάκτησης.

 

Τελευταία Νέα