ΠΣΑΠΠ: Ο φιλικός αγώνας της ομάδας του με την Εθνική των Τυφλών (vid)

Ο ΠΣΑΠΠ με την Εθνική Τυφλών

bet365

Ο ΠΣΑΠΠ μαζί με την Εθνική ομάδα των Τυφλών έστειλαν το πλέον ηχηρό μήνυμά τους με το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν μεταξύ τους.

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που με τη ψυχική δύναμη που τους διακατέχει μας κάνουν να αναρωτιόμαστε ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα της ζωής. Ο ΠΣΑΠΠ μαζί με την Εθνική των Τυφλών έστειλαν το πιο δυνατό μήνυμα μέσα από τη δράση τους με φιλικό ματς.

Ομάδα του ΠΣΑΠΠ αποτελούμενη από τους Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Ιβάν Νάσμπεργκ (ΠΑΟΚ), Χρήστο Μαρμαρίδη, Ραφαήλ Σγούρο (Άρη), Κόστα Άλεξιτς, Νταμιάν Σίλβα (Ηρακλή) και τις Μαρία Μήτκου, Γιώτα Χατζηχαριστού (ΠΑΟΚ), Ευρυδίκη Ναλμπάντη και Ευλαμπία Χουτουριάδου (Άρη) έδωσε φιλικό αγώνα 5Χ5 με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Τυφλών, σε μία αναμέτρηση που δεν είχε νικητές και ηττημένους παρά μόνο μαθήματα ζωής. Τα οποία και μας προσέφεραν απλόχερα οι διεθνείς μας.

Ο ΠΣΑΠΠ ευχαρίστησε θερμά τις ομάδες των ποδοσφαιριστών και των ποδοσφαιριστριών για τη συνεργασία. Όπως επίσης την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες και το «Tziolas Soccer Club» για τη φιλοξενία.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site του ΠΣΑΠΠ
 

Τελευταία Νέα