Μιούρα: Ντεμπούτο στα 56 του με την φανέλα ομάδας από την Β' Πορτογαλίας

Ο Καζουγιόσι Μιούρα έκανε ντεμπούτο στα 56 του με την φανέλα ομάδας από την Β' Πορτογαλίας

bet365

Ο «αειθαλής» Καζουγιόσι Μιούρα έκανε ντεμπούτο με ακόμη μία ομάδα, αυτή τη φορά με την Ολιβεϊρένσε που αγωνίζεται στην Β' Πορτογαλίας, σε ηλικία 56 ετών.

Ο Καζουγιόσι Μιούρα, όχι μόνο δεν λέει να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά κάνει και μεταγραφές στα 56 του και ως αποτέλεσμα αυτού και ντεμπούτο με νέες ομάδες. Αυτή τη φορά ο 56χρονος Ιάπωνας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως δανεικός από την Γιοκοχάμα FC που ανήκει στην Ολιβεϊρένσε, πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση στην δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας.

Ο Μιούρα μπήκε ως αλλαγή στην μεγάλη νίκη της Ολιβεϊρένσε με 4-1 στην έδρα της Ακαντόμικο Βισέου στο 90ο λεπτό, όταν πήρε την θέση του Ζόνατα. Φυσικά, σύμφωνα με το επίσημο σάιτ της πορτγαλικής λίγκας πρόκειται για τον μεγαλύτερο σε ηλικία παίκτη που έχει αγωνιστεί ποτέ εκεί, αφού χθες που αγωνίστηκε ήταν 56 ετών και 24 ημερών.

Αυτή τη στιγμή διανύει την 38η ποδοσφαιρική σεζόν της καριέρας του κι έχει περάσει από έξι και χώρες και αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι οι Σάντος, Τζένοα, Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Βίσελ Κόμπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα