Καθοριστική αγωνιστική σε όλα τα μέτωπα!

Newsroom
Huang
Οι προσφορές της Novibet για τα ματς της SuperLeague.

Η δράση επιστρέφει με τις μάχες σε Playoffs και Playouts και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο σε όλα τα μέτωπα. Μάλιστα, τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων του σαββατοκύριακου ενδέχεται να αποδειχτούν κομβικά.

Το Σάββατο η αυλαία ανοίγει με την 4η αγωνιστική των Playouts. Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την ίδια ώρα (19.15) αφού η κατάσταση με φόντο την παραμονή έχει μπλέξει αρκετά. Σίγουρα, τα φώτα πέφτουν στη μάχη ανάμεσα σε Λεβαδειακό (22β.) και Ιωνικό (24β.), ενώ για βαθμούς «καίγονται» ΠΑΣ (24β.) και Λαμία (23β.), που υποδέχονται τους Παναιτωλικό και Ατρόμητο αντίστοιχα.

Την Κυριακή φτάνουν στα μισά τους τα Playoffs με την 5η αγωνιστική να κρίνει πολλά, αφού όλα τα μέτωπα παραμένουν ανοιχτά. Ξεκίνημα (17.30) από το Πανθεσσαλικό με τον Βόλο (40β.) να υποδέχεται τον Άρη (41β.) στο ντέρμπι της 5ης θέσης, η οποία δίνει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στις 20.00 ο ΠΑΟΚ (60β.) θέλει να επιστρέψει δυναμικά στο κυνήγι των πρώτων θέσεων στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό (69β.). Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» θέλουν να περάσουν από την Τούμπα και να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στις 21.00 το πρόγραμμα της αγωνιστικής ολοκληρώνεται με το Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο Φάληρο. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει ίδιο στόχο με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού θέλει να συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα. Για τους «ερυθρόλευκους» η συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελεί το τελευταίο τους «χαρτί» για να παραμείνουν ζωντανοί στην κούρσα.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Τελευταία Νέα