Ρέξαμ: Ο 40χρονος Φόστερ απέκρουσε πέναλτι στο 90+7' του ντέρμπι πρωτιάς με τη Νοτς Κάουντι και... τρέλανε τον «Deadpool» (vid)

Ο Ράιαν Ρέινολντς πανηγυρίζει την απόκρουση του Φόρστερ

bet365

Η Ρέξαμ νίκησε με 3-2 στο μεγάλο ντέρμπι πρωτιάς με τη Νοτς Κάουντι με μεγάλο ήρωα τον 40χρονο πια Μπεν Φόστερ, ο οποίος έπιασε πέναλτι σε νεκρό χρόνο και έφερε την ομάδα του ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο της ανόδου.

H νέα σεζόν του «Welcome to Wrexham» βρήκε νέο πρωταγωνιστή και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μπεν Φόστερ. Τον Μάρτιο ο 40χρονος τερματοφύλακας επέστρεψε στη δράση, ένα χρόνο μετά την απόσυρση του, υπέγραψε στην ομάδα της Ουαλίας στην οποία είχε πάει δανεικός το 2005 και έμελλε να κάνει μια απόκρουση που ίσως να είναι από τις πιο κομβικές στην ιστορία του κλαμπ.

Στο μεγάλο ντέρμπι πρωτιάς της National League η Ρέξαμ υποδέχτηκε την Ρος Κάουντι. Οι δυο ομάδες πριν την σέντρα είχαν 100 βαθμούς και ήταν στο +24 από την τρίτη Γουόκινγκ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ο αγαπημένος παίκτης των οπαδών της Ρέξαμ και των φίλων του «Welcome to Wrexham», Πολ Μάλιν, ισοφάρισε στο 50΄. Στο 69' ο Μεντί έκανε την ανατροπή, στο 75' ο Κάμερον έκανε το 2-2 και στο 78' ο Λι έβαλε εκ νέου μπροστά την ομάδα του.

Στην τελευταία φάση του ματς οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, ο Σκοτ ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Φόστερ τον νίκησε, βάζοντας φωτιά Racecourse Ground και... τρελαίνοντας τους σταρ ιδιοκτήτες της ομάδας, Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜάκΕλχενι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα