Σέλτικ - Ρέιντζερς 3-2: Πήραν το «Old Firm» και εκτοξεύθηκαν στο +12 οι Κέλτες (vid)

Ιάσονας Θεριός
furuhasi_celtic

bet365

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κιόγκο Φουρουχάσι των δύο τερμάτων η Σέλτικ επικράτησε 3-2 της Ρέιντζερς και έκανε σημαντικότατο βήμα τίτλου, ούσα πλέον δώδεκα βαθμούς μακριά από τους Τζερς στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σπουδαία νίκη για τη Σέλτικ που δείχνει να αγκαλιάζει το πρωτάθλημα Σκωτίας! Οι Κέλτες κατάφεραν να επικρατήσουν της άσπονδης εχθρού τους, Ρέιντζερς, 3-2 εντός έδρας και να... εκτοξευθούν δώδεκα βαθμούς πάνω από εκείνους στην 1η θέση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ποστέκογλου μπόρεσε να ανοίξει το σκορ στο 26' με τον... συνήθη ύποπτο. Ο Ο'Ράιλι σέντραρε από τα αριστερά και ο Κιόγκο Φουρουχάσι, όπως πάντα, βρέθηκε στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή για να νικήσει τον ΜακΓκρέγκορ.

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους ωστόσο, ο Ταβερνιέ με φοβερή εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσια, κάνοντας το 1-1. Αμφότερες οι ομάδες επιχείρησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που τα κατάφεραν, με τον Ιάπωνα «δολοφόνο» τους να σκοράρει ξανά στο 62'. Έντεκα λεπτά αργότερα μάλιστα, ο Ζότα μετά από λάθος της άμυνας μπόρεσε να κάνει το 3-1.

Οι Τζερς κατάφεραν να μειώσουν άμεσα με τον Ταβερνιέ και πάλι να «χτυπά», όμως παρά την πίεσή τους δεν έφτασαν στην ισοφάριση και δεν γλίτωσαν την ήττα.

 

Τελευταία Νέα