Τσέφεριν: Σλοβένικο Μέσο τον κατηγορεί ότι παραποίησε έγγραφα στο βιογραφικό του που θα ακύρωναν την εκλογή του ως πρόεδρος της UEFA!

Newsroom
Τσέφεριν: Σλοβένικο Μέσο τον κατηγορεί ότι παραποίησε έγγραφα στο βιογραφικό του που θα ακύρωναν την εκλογή του ως πρόεδρος της UEFA!

bet365

Σύμφωνα με τη «Marca» που επικαλείται σλοβενικό μέσο ενημέρωσης, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, κατηγορείται ότι παραποίησε έγγραφο στο βιογραφικό του, που αν γίνονταν γνωστό, θα ακύρωνε την εκλογή του το 2016!

Ο Αλεξάντερ Τσεφέριν απασχολεί τον Τύπο της Σλοβενίας σήμερα, αφότου το μέσο ενημέρωσης "Prava" δημοσίευσε μια έρευνα που αφορά τον πρόεδρο της UEFA και κάποια στοιχεία που φέρεται να παραποίησε στο βιογραφικό του! Σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο, ο πρόεδρος της UEFA έχει δώσει ψευδή στοιχεία σε ένα σημείο του βιογραφικού του που, αν γινόταν γνωστό, θα ακύρωνε την εκλογή του ως πρόεδρος το 2016. Αυτή η υποτιθέμενη παραποίηση έρχεται μετά την επανεκλογή του στη θέση αυτή για άλλα τέσσερα χρόνια.

Πιο αναλυτικά, οι Σλοβένοι γράφουν πως ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, διαβεβαίωσε ότι ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Olimpija Bezigrad μεταξύ 2006 και 2011, κάτι που ισχύει σύμφωνα με το συγκεκριμένο μέσο. Αυτό σημαίνει ένα σημαντικό στοιχείο στην εκλογή του ως πρόεδρος της UEFA, αφού αυτό το κομμάτι της εμπειρίας είναι απαραίτητο για να προκριθεί στη θέση στην οποία προεδρεύει.

Σε έγγραφο που βρέθηκε στην ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σλοβενίας, αναφέρεται ότι ήταν πράγματι στη θέση του διοικητικού συμβουλίου της Olimpija Bezigrad, κάτι που θα μπορούσε να επιβαρύνει την υπόθεση αν και η Ομοσπονδία της χώρας έχει υποστηρίξει το ψέμα.

Δεν υπάρχουν περαιτέρω έρευνες για το θέμα αυτό, αλλά έχει δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση στη Σλοβενία. Προς το παρόν, ο Τσέφεριν έχει εξασφαλίσει τη θέση του μέχρι το 2027, αλλά θα πρέπει να δει αν αυτή η πληροφορία μπορεί να βάλει σε μπελάδες τη διοίκησή του.

 

Τελευταία Νέα