Εθνική Ελπίδων: Φιλική ήττα από την Ουγγαρία πριν τη Λευκορωσία (vid)
Το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη των προκριματικών για το UEFA EURO U21 έδωσε η Εθνική Ελπίδων, όπου γνώρισε την ήττα από την Ουγγαρία με 1-0 στη Ριζούπολη.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος προχώρησε σε αρκετές δοκιμές προσώπων σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις αλλά και τους Μαγυάρους να είναι αυτοί που βρήκαν δίχτυα και πρόσφερε τη νίκη στη χώρα τους.
Ο Βιτάλις Μιλάν ήταν ο άνθρωπος που έκρινε την έκβαση του ματς, καθώς εκτέλεσε απευθείας το φάουλ και εξαιρετικό τρόπο νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρε για το 1-0 στο 62'.
Από την πλευρά της, η Ελλάδα προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να πιέσει για να βρει τον δρόμο προς την ισοφάριση αλλά εν τέλει το σκορ έμεινε στο 1-0. Επόμενο παιχνίδι για τη χώρα μας, την ερχόμενη Τρίτη (28/03) στις 17:00 κόντρα στη Λευκορωσία για τα προκριματικά του EURO U21.
Ελλάδα (Παπαδόπουλος): Τζολάκης, Τουρκοχωρίτης, Κίτσος, Παναγιώτου, Μεταξάς, Τζόλης, Κρυπαράκος, Σουρλής, Κοσίδης, Λιάτσος, Κωνσταντόπουλος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα: Το «Ξέρεις από μπάλα;», οι Galacticos, το Gazz Floor και οι «μάχες» των αιωνίων στη Euroleague
- Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα: Οι Galacticos, το Νάπολι - Μίλαν και το Ελλάδα - Ουγγαρία
- Μάνταλος: «Να βάλουμε τον δικό μας ρυθμό με τον Ολυμπιακό, είχα στο μυαλό μου να αποσυρθώ από την Εθνική»
