Χεορχίνα: «Έβλεπα εφιάλτες στην εγκυμοσύνη μου, ο Κριστιάνο είπε στα παιδιά πως ο αδελφός τους είναι στον παράδεισο»

Χεορχίνα: «Έβλεπα εφιάλτες στην εγκυμοσύνη μου, ο Κριστιάνο είπε στα παιδιά πως ο αδελφός τους είναι στον παράδεισο»

Newsroom
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Χεορχίνα Ροντρίγκες και τα παδιά τους

bet365

Η Χεορχίνα Ροντρίγκες στη δεύτερη σεζόν της σειράς της «I am Georgina» δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του μωρού της και αποκάλυψε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αναλάβει να ανακοινώσει την άσχημη είδηση στα παιδιά τους.

Η δεύτερη σεζόν της σειρά της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες, με τίτλο «I am Georgina» θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Netflix στις 24 Μαρτίου και στις πρώτες της ατάκες που έγιναν γνωστές μίλησε για την δύσκολη εγκυμοσύνη της, τον πόνο για την απώλεια του παιδιού της και αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος ανέλαβε να πει στα παιδιά τους για το τραγικό γεγονός.

Θυμίζουμε πως από τα δίδυμα που κυοφορούσε γεννήθηκε μόνο το κορίτσι.

«Κάθε φορά που πήγαινα στον γυναικολόγο, το προηγούμενο βράδυ έβλεπα εφιάλτες γιατί ανησυχούσα για τη θέση που βρίσκονταν, πώς θα ήταν ο τοκετός, αν θα έκανα καισαρική. Σε κάθε υπερηχογράφημα φοβόμουν πολύ, είχα άγχος γιατί είχα τρεις αποβολές στο παρελθόν.

Γεννήθηκαν τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, η στιγμή που τόσο περίμενα έφτασε κι η καρδιά σου σταμάτησε. Η Μπέλα γεννήθηκε δυνατή και υγιής, αλλά ένα κομμάτι της καρδιάς μου έφυγε μακριά

Τους είπα ότι ο Άνχελ θα περίμενε λίγο ακόμα για να γεννηθεί, ότι θα γεννηθεί αργότερα. Ο Κριστιάνο τούς είπε ότι ο Άνχελ ήταν στον παράδεισο. Αυτή ήταν μία δόση πραγματικότητας.

Δεν θα είμαι ποτέ η ίδια. Κάθε φορά που κοιτάζω την Μπέλα αναρωτιέμαι "θα ήταν σαν αυτή;" Η αλήθεια είναι ότι νιώθω ότι δεν είμαι έτοιμη να σκεφτώ ή να αποδεχτώ αυτό που συνέβη», ανέφερε μεταξύ άλλων η Χεορχίνα Ροντρίγκες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα