Πέλκας: «Θα ήθελα να παραμείνω στην Χαλ και να παίξω για τον Ροσενιόρ»

Newsroom
Πέλκας: «Θα ήθελα να παραμείνω στην Χαλ και να παίξω για τον Ροσενιόρ»

bet365

Σύμφωνα με την «hulldailymail», ο Δημήτρης Πέλκας θα ήταν ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην Χαλ και πέρα από την φετινή σεζόν.

Ο 29χρονος Έλληνας επιθετικός μέσος πήγε το περασμένο καλοκαίρι στην Χαλ ως δανεικός από την Φενέρμπαχτσε και παρά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη, έχει πραγματοποιήσει 17 συμμετοχές σκοράροντας δύο γκολ και δίνοντας μία ασίστ σε 955 αγωνιστικά λεπτά αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας έχει εκφράσει την επιθυμία του να κρατήσει τον Πέλκα στο ρόστερ της ομάδας και μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του, αφού ο Λίαμ Ροσενιόρ τον εκτιμά τόσο ως παίκτη όσο και ως άνθρωπο.

Το συμβόλαιό του με την Φενέρμπαχτσε ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο η τουρκική ομάδα έχει μία οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα έτος.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Πέλκας είπε για τα λόγια του προπονητή του για κείνον:

«Είσαι πολύ χαρούμενος όταν ο προπονητής σου λέει αυτά τα πράγματα. Από την δική μου οπτική γωνία, όταν ακούς αυτά τα πράγματα από τον προπονητή σου, αποκτάς μεγαλύτερη φιλοδοξία για να δουλέψεις ακόμα πιο σκληρά και να του δώσεις πράγματα πίσω. Επειδή εκείνος πιστεύει σε μένα, θέλω να του δίνω όλο και πιο πολλά. Αυτό το είδος της κατάστασης δουλεύει καλά τόσο για μένα όσο και για τον προπονητή.

Για το αν θα ήθελε να μείνει περισσότερο στην Χαλ:

«Ναι. Έχει μιλήσει και προσωπικά μαζί μου κι έχω μιλήσει κι εγώ σε κείνον γι' αυτό. Θα ήταν υπέροχο να συνεχίσουμε την σχέση αυτή και να παίξει ξανά για κείνον. Εγώ πραγματικά δεν ξέρω τι θα συμβεί το καλοκαίρι, και για τώρα, εγώ θέλω να μείνω συγκεντρωμένος στους επόμενους 2-3 μήνες, να τελειώσει η σεζόν και για την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και τελικά να μπούμε στα πλέι-οφς. Αφότου η σεζόν τελειώσει, θα δούμε τι θα συμβεί».

 

Τελευταία Νέα