Εμμανουηλίδης: Ρήξη χιαστών για τον Έλληνα επιθετικό και τέλος στη σεζόν!

Νίκος Κικίδης
Εμμανουηλίδης: Ρήξη χιαστών για τον Έλληνα επιθετικό και τέλος στη σεζόν!

bet365

Σοκαριστική εξέλιξη με τον τραυματισμό του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη! Ο Έλληνας επιθετικός υπέστη τραυματισμό σε προπόνηση της Βέιλε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της στην Τουρκία και τα αποτελέσματα των εξετάσεων αποκάλυψαν πως πρόκειται για ρήξη χιαστού.

Πλέον ο Εμμανουηλίδης αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει το πρόβλημα, με τον χρόνο αποθεραπείας του να ανέρχεται στους έξι μήνες.

«Δυστυχώς εδώ και 4-5 μέρες έχει επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο για τον τραυματισμό μου στην προπόνηση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας (ρήξη χιαστού). Ο συγκεκριμένος τραυματισμός θα με κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Το μόνο που έχω να πω είναι πως στη ζωή μου έχω δώσει πολύ μεγαλύτερες μάχες απ' ότι η συγκεκριμένη και θα επιστρέψω ακόμα καλύτερος και πιο δυνατός έχοντας κοντά μου ανθρώπους που με αγαπάνε και με στηρίζουν και τη πίστη μου στο θεό» ανέφερε χαρακτηριστικά σε story στο Instagram.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα