«Ο Γιακουμάκης θέλει να μείνει στην Ευρώπη, η Μίντιλαντ έκανε νέα κίνηση»

«Ο Γιακουμάκης θέλει να μείνει στην Ευρώπη, η Μίντιλαντ έκανε νέα κίνηση»

Newsroom
«Ο Γιακουμάκης θέλει να μείνει στην Ευρώπη, η Μίντιλαντ έκανε νέα κίνηση»

bet365

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αποτελεί «μήλον της έριδος» για πολλές ομάδες και στη Δανία επανέφεραν στο προσκήνιο την περίπτωση της Μίντιλαντ. Οι Ιταλοί μεταδίδουν πως η Σέλτικ αύξησε τις απαιτήσεις της.

Σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα του Ιανουαρίου τείνει να μετατραπεί ο Γιώργος Γιακουμάκης, με αφορμή ότι όλα δείχνουν πως δεν θα συνεχίσει στη Σέλτικ και θα πάρει μεταγραφή. Για αυτό άλλωστε δεν αγωνίζεται στα τελευταία της παιχνίδια και μέχρι σήμερα η Ουράβα Ντάιμοντς της Ιαπωνίας όπως και η Ατλάντα των ΗΠΑ έδειχναν τα φαβορί να τον αποκτήσουν.

Η Σαμπντόρια «έπαιξε» επίσης ως υποψήφια «μνηστήρας» του και μάλιστα στην Ιταλία μετέδωσαν σήμερα (26/1) πως οι Κέλτες έχουν εσχάτως αυξήσει τις απαιτήσεις τους και ζητούν πέντε εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν, σε ότι αφορά το fix ποσό.

Την ίδια στιγμή πριν από περίπου 10 με 15 ημέρες γράφτηκε στη Δανία πως και η Μίντιλαντ τον θέλει, αλλά έκτοτε η περίπτωσή της ατόνησε μέχρι που πριν από μερικές ώρες δημοσίευμα της Ekstra Bladet έφερε νέα δεδομένα στο προσκήνιο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει ο Ελληνας στράικερ παραμένει «No1» στόχος της και μάλιστα πρόσφατες αποχωρήσεις που υπήρξαν από το club του επιτρέπουν να αυξήσει την πρότασή του και έχει επανέλθει. Παράλληλα ισχυρίζεται ότι ο 29χρονος επιθετικός επιθυμεί να συνεχίσει στην Ευρώπη και αυτό είναι στα υπέρ του και ότι ο εκπρόσωπός του μετέβη στη Σκωτία ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα του.

Ετσι «παίχθηκε» ακόμη ένα επεισόδιο στο «σήριαλ Γιακουμάκη».

 

Τελευταία Νέα