Μακέντα: «Κλείνει» στον ΑΠΟΕΛ μετά από έξι μήνες στην Τουρκία

Μακέντα: «Κλείνει» στον ΑΠΟΕΛ μετά από έξι μήνες στην Τουρκία

bet365

Ο Κίκο Μακέντα συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ και αναμένεται να ταξιδέψει στην Κύπρο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Μετά από μόλις μισή σεζόν στην Τουρκία και την Ανκαραγκιουτσού των Χατζηγιοβάνη, Ζαχίντ, Πεπέ, ο Φεντερίκο Μακέντα αποχωρεί και πρόκειται να γίνει και πάλι συμπαίκτης του Λούκας Βιγιαφάνιες στον ΑΠΟΕΛ

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «kerkida.net», ο Ιταλός πρώην φορ του Παναθηναϊκού συμφώνησε με τον κυπριακό σύλλογο κι αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Ανκαραγκουτσού με λύση του συμβολαίου του, το οποίο υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι και είχε διάρκεια μέχρι το 2024.

Ο Μακέντα ήταν στην αποστολή των Τούρκων το βράδυ της Δευτέρας στο ματς κόντρα στην Κόνιασπορ κι αυτή ήταν η τελευταία φορά που φόρεσε τα χρώματα της ομάδας της Άγκυρας, καθώς πλέον ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Κύπρο για να υπογράψει και ενταχθεί στις προπονήσεις του ΑΠΟΕΛ.

Με την Ανκαραγκιουτσού ο Μακέντα κατέγραψε συνολικά 13 συμμετοχές, σκοράροντας μόλις μία φορά κι αυτή στο Κύπελλο Τουρκίας.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα