Ντάνι Άλβες: Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε νυχτερινό κλαμπ!

Newsroom
Ντάνι Άλβες: Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε νυχτερινό κλαμπ!

bet365

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας για σεξουαλική επίθεση εις βάρος κοπέλας σε νυχτερινό κλαμπ!

Κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση εις βάρος νεαρής κοπέλας σε νυχτερινό κλαμπ της Βαρκελώνης φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Ντάνι Άλβες!

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «ABC», το συμβάν σημειώθηκε στις 30 Δεκεμβρίου, με το φερόμενο θύμα να απευθύνεται στην ασφάλεια του κλαμπ και να κατηγορεί τον Βραζιλιάνο πως την ακούμπησε μέσα από το εσώρουχο, χωρίς τη δική της συναίνεση.

Αμέσως η ασφάλεια του κλαμπ ενεργοποίησε το πρωτόκολλο έρευνας που αφορά σεξουαλικές κακοποιήσεις σε ιδιωτικούς χώρους διασκέδασης για τη διαλέυκανση της υπόθεσης.

Από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος αρνείται όλες τις κατηγορίες, τονίζοντας πως πράγματι βρέθηκε στο κλαμπ χωρίς ωστόσο να εμπλακεί σε κανένα επεισόδιο.

Αν και η καταγγελία δεν έχει πάρει ακόμα επίσημη μορφή, η Αστυνομία έχει ανοίξει έρευνα μετά την κατάθεση της νεαρής κοπέλας, η οποία φέρεται να έχει περάσει ήδη από ιατρικές εξετάσεις στη Βαρκελώνη.

 

Τελευταία Νέα