Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ένα αντίο δεν είναι αρκετό για τον αιώνιο βασιλιά»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ένα αντίο δεν είναι αρκετό για τον αιώνιο βασιλιά»

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ένα αντίο δεν είναι αρκετό για τον αιώνιο βασιλιά»

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μέσω Social Media έκανε αποχαιρετιστήρια ανάρτηση στη μνήμη του αιώνιου βασιλιά, Πελέ.

H Bραζιλία και ο πλανήτης του ποδοσφαίρου πενθούν για την απώλεια του Πελέ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ανάρτηση του στα Social Media είπε το δικό του «αντίο» στον «αιώνιο βασιλιά», τονίζοντας πως υπήρξε έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους.

Η ανάρτηση του CR7:

«Τα βαθιά μου συλλυπητήρια σε όλη τη Βραζιλία, και ιδιαίτερα στην οικογένεια του Edson Arantes do Nascimento. Ένα απλό "αντίο" στον αιώνιο Βασιλιά Πελέ δεν θα είναι ποτέ αρκετό για να εκφράσει τον πόνο που όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος αγκαλιάζει αυτή τη στιγμή. Μια έμπνευση για τόσα εκατομμύρια, ένα σημείο αναφοράς χθες, σήμερα και για πάντα. Η αγάπη που πάντα μου έδειχνες ανταποδίδονταν σε κάθε στιγμή που μοιραζόμασταν ακόμα και από απόσταση. Δεν θα ξεχαστεί ποτέ και η μνήμη του θα μείνει για πάντα σε όλους εμάς τους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Αναπαύσου εν ειρήνη βασιλιά Πελέ».

Πελέ για πάντα: Διαβάστε όλα τα θέματα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα