Ντελ Μπόσκε για Μέσι: «Αρνήθηκε την Ισπανία λόγω της αγάπης του για την Αργεντινή»

Newsroom
Ντελ Μπόσκε για Μέσι: «Αρνήθηκε την Ισπανία λόγω της αγάπης του για την Αργεντινή»

bet365

Σε συνέντευξή του στη Marca ο άλλοτε διαιτητής της εθνικής Ισπανίας εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Λιονέλ Μέσι και δήλωσε πως ο ίδιος έκανε τα πάντα για να τον δει στη Φούρια Ρόχα, με τον Αργεντινό όμως να μην πείθεται.

Τι θα έκανε άραγε η μυθική Ισπανία του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε αν στο δυναμικό τής είχε και τον Λιονέλ Μέσι; Σε συνέντευξή του στη Marca, ο άλλοτε κόουτς της Φούρια Ρόχα, με αφορμή την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή, έπλεξε το εγκώμιο του Pulga και δήλωσε πως έκανε ό,τι περνούσε από τα χέρια του για να αγωνιστεί για λογαριασμό των Ιβήρων, όμως εκείνος αρνήθηκε επειδή αγαπά πάρα πολύ την πατρίδα του.

«Ο καλύτερος παίκτης που έχω δει ποτέ είναι ο Μέσι. Μεταξύ Κριστιάνο και Μέσι, επιλέγω τον Μέσι. Από όλους τους παίκτες που έχω γνωρίσει τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, για μένα ο Μέσι, λόγω της συνέπειας και της ποιότητάς του, ήταν ο πιο εντυπωσιακός. Είχε μερικές φανταστικές σεζόν και πάντα βοηθούσε την ομάδα του να προοδεύσει.Έκανα τα πάντα για να τον πείσω να παίξει για την Ισπανία. Ωστόσο, ο Λιονέλ αρνήθηκε λόγω της αγάπης που τρέφει για τη χώρα του», ανέφερε ο 72χρονος.

 

Τελευταία Νέα