Παιχνίδι στον τελικό με super ενισχυμένες αποδόσεις!

G-Betting G-Betting
Παιχνίδι στον τελικό με super ενισχυμένες αποδόσεις!
Η στοιχηματική ανάλυση του μεγάλου τελικού της Αργεντινής με την Γαλλία.

Σκληρό «μπρα ντε φερ» αναμένεται στον τελικό του Μουντιάλ. Η Αργεντινή αντιμετωπίζει τη Γαλλία (17.00), με τους δύο μονομάχους να θέλουν να φτάσουν για 3η φορά στην ιστορία τους στην κορυφή του κόσμου.

Η πορεία και των δύο ομάδων μέχρι την τελευταία… πίστα ήταν θετική, όχι όμως και αψεγάδιαστη. Οι «τρικολόρ» με το δίδυμο των Εμπαπέ και Ζιρού να «καθάριζαν» επιθετικά, ωστόσο στα μετόπισθεν μόνο στον ημιτελικό κόντρα στον Μαρόκο (2-0) δεν παραβιάστηκε η εστία τους!

Από την άλλη, η «αλμπισελέστε» με τους Μέσι και Άλβαρες να την οδηγούν επιθετικά έχοντας τον ίδιο αριθμό τερμάτων (9 γκολ), μπορεί να έχει κρατήσει σε τρεις περιπτώσεις το «μηδέν», όμως στον τελικό η άμυνά της θα έχει αρκετά πιο δύσκολο έργο. Είναι πολύ πιθανό να βρουν δίχτυα αμφότερες, με το Goal/Goal να κοστολογείται στο 1.96.

Ο Λιονέλ Μέσι σίγουρα θα σηκώσει και πάλι το μεγαλύτερο βάρος στο μεσοεπιθετικό κομμάτι για την ομάδα του Σκαλόνι. Ο 35χρονος παίρνει σημαντική βοήθεια και από τον Χούλιαν Άλβαρες. Ο νεαρός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποιεί εξαιρετικό τουρνουά και με τα δύο τέρματα κόντρα στην Κροατία έφτασε τα τέσσερα στη διοργάνωση. Έτσι, θέτει και υποψηφιότητα για να βγει πρώτος σκόρερ. Το να σκοράρει ο Χ. Άλβαρες το βρίσκουμε στο ενισχυμένο 4.50.

Σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι δύσκολο να γίνουν προγνωστικά. Τόσο η Αργεντινή έχει δείξει πως δεν είναι ένας εύκολος αντίπαλος. Η Γαλλία, παρά τις απουσίες, έχει τεράστια ποιότητα στο ρόστερ και το «know how» από αγώνες αυτού του επιπέδου.

Για την «αλμπισελέστε» η ευκαιρία επιστροφής στην κορυφή δείχνει μοναδική. Για τους «τρικολόρ» το κίνητρο του repeat είναι τεράστιο. Δύσκολα κάποια από τις δύο πλευρές θα πάρει έξτρα ρίσκο και δεν αποκλείεται η υπόθεση να… τραβήξει για περισσότερο από 90 λεπτά. Το να κριθεί ο τελικός στα πέναλτι βρίσκεται σε ενισχυμένη απόδοση στο 5.50.
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting