Στο 5.30 με Ριτσάρλισον και «ροντέο» στο Ολλανδία-Αργεντινή!

G-Betting G-Betting
Στο 5.30 με Ριτσάρλισον και «ροντέο» στο Ολλανδία-Αργεντινή!

bet365

Τα προημιτελικά του Μουντιάλ ξεκινούν την Παρασκευή με δύο σπουδαία ποδοσφαιρικά ραντεβού.

Στις 17.00 η Βραζιλία θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τον τελικό. Αντιμετωπίζει την Κροατία, που έχει δείξει πως δεν επηρεάζεται από το όνομα του αντιπάλου. Βέβαια, οι επιλογές του Ντάλιτς είναι περιορισμένες, ενώ καλείται να διαχειριστεί ένα ρόστερ με μεγάλο μέσο όρο ηλικίας που προέρχεται από 120 λεπτά κόντρα στην Ιαπωνία. Η «σελεσάο» δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και είναι σαφώς είναι πιο ξεκούραστη, αφού δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην Νότια Κορέα (4-1). Το να σκοράρει η Βραζιλία και στα δύο ημίχρονα βρίσκεται στο 2.30.

Στο τελευταίο ματς, η ομάδα του Τίτε ανέδειξε τον μεσοεπιθετικό πλουραλισμό της. Πέτυχε τα τέσσερα τέρματά της κόντρα στους Ασιάτες με τέσσερις διαφορετικούς παίκτες κι έφτασε τα επτά συνολικά στη διοργάνωση. Αν κάποιος βέβαια ξεχωρίζει, αυτός είναι ο Ριτσάρλισον. Ο 25χρονος αριθμεί τρία γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Το Combo Bet Να Σκοράρει ο Ριτσάρλισον & Να κερδίσει η Βραζιλία βρίσκεται στο 2.62.

Στις 21.00 ακολουθεί το Ολλανδία – Αργεντινή, με την κατάσταση να δείχνει πιο αμφίρροπη. Οι «οράνιε» μπήκαν δυναμικά στα νοκ-άουτ πραγματοποιώντας την καλύτερή τους εμφάνιση κόντρα στις ΗΠΑ (3-1). Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ δείχνει να βρίσκει ρυθμό και να «λύνεται» μεσοεπιθετικά στο πιο κρίσιμο σημείο.

Βέβαια, ανασταλτικά δεν βγάζει σιγουριά και κόντρα στην «αλμπισελέστε» που έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια θα τα βρει… σκούρα. Αντίστοιχα και ο Λιονέλ Σκαλόνι «πονοκεφαλιάζει» με την άμυνά του, που κόντρα στην Αυστραλία (2-1) λίγο έλειψε να τον βάλει σε μπελάδες. Το Goal/Goal κοστολογείται στο 2.02.

Για την Αργεντινή είναι δεδομένο ότι ο άνθρωπος που θα σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος, τόσο δημιουργικά όσο και εκτελεστικά, είναι ο Λιονέλ Μέσι. Πιο ώριμος από ποτέ, ο 35χρονος παίρνει στις… πλάτες την ομάδα του και την οδηγεί στο όνειρο της τρίτης κατάκτησης. Να σκοράρει ο Λ.Μέσι & Να κερδίσει η Αργεντινή βρίσκεται στο 3.75.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting