Ένα δώρο* καθημερινά για 10 ημέρες από τη Novibet

Newsroom
Ένα δώρο* καθημερινά για 10 ημέρες από τη Novibet

bet365

Ο Δεκέμβριος ξεκίνησε, οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και ο κόσμος ξεκινάει σιγά σιγά τις εορταστικές προετοιμασίες. Σε αυτό το… μουντ κινείται και η Novibet, λανσάροντας μία νέα super προσφορά* χωρίς κατάθεση.

Μάλιστα, δεν πρόκειται για μία απλή προσφορά*, αφού συνοδεύεται από κλήρωση για ένα iPhone 14 την ημέρα, για τις επόμενες 10 ημέρες! Η προσφορά* θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα της Novibet από τις 6 έως τις 15 Δεκεμβρίου 2022.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες στη Novibet!

Από εκεί και πέρα, ο μεγάλος διαγωνισμός Novileague Παγκόσμιο συνεχίζεται, μοιράζοντας πλούσια έπαθλα* καθημερινά. Ξεκινώντας ακόμα και σήμερα, κάποιος μπορεί να διεκδικήσει σε κάθε αγωνιστική του μεγάλου διαγωνισμού 22.000€* μετρητά!

Τέλος, όλα τα μέλη του live casino της Novibet μπορούν να βρουν μεγάλη γκάμα προσφορών*, Novibet Branded τραπέζια με Έλληνες dealers και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα