Καθαρίζει η Βραζιλία, ειδικά στοιχήματα στην Κροατία

Newsroom
Καθαρίζει η Βραζιλία, ειδικά στοιχήματα στην Κροατία

bet365

Καλημέρα στην παρέα! Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στα γήπεδα του Κατάρ και τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου εδώ μαζί με το gazzetta.gr, θέλοντας να σας πούμε όσα σημεία μας κίνησαν το ενδιαφέρον.

Στις 17:00 έχουμε τον αγώνα Ιαπωνία - Κροατία, σε μια αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων με μικρότερη διαφορά δυναμικής μεταξύ τους σε σύγκριση με ό,τι έχουμε δει ως τώρα στα υπόλοιπα ζευγάρια. Αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στη μαχητικότητα των Ιαπώνων, οι οποίοι πέρασαν ως πρώτοι στον όμιλό τους, κερδίζοντας με ανατροπή τη Γερμανία και την Ισπανία. Είναι ακούραστοι και πιέζουν, ελπίζοντας μέχρι το τέλος. Απέναντι τους θα βρεθούν οι πολύπειροι αλλά μεγάλοι ηλικακά (με ποδοσφαιρικούς όρους) Κροάτες. Το σύνολο του Ντάλιτς θα δημιουργήσει τις ευκαιρίες του, όμως ακόμα και αν κατορθώσει να πετύχει κάποιο τέρμα, θα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, αν θέλει να περάσει στην επόμενη φάση. Πιστεύουμε, ότι κύριος εκφραστής των ευκαιριών αυτών θα είναι ο Κράμαριτς, οπότε θα πάμε με την επιλογή του να πραγματοποιήσει Over 1,5 συνολικές προσπάθειες στο τέρμα στο 2.75. Μας αρέσει επίσης πολύ να δεχτεί κάρτα ο Μπρόζοβιτς στο 2.80.

Στο έτερο παιχνίδι της ημέρας Βραζιλία - Νότια Κορέα, θα απολαύσουμε και πάλι τον Νεϊμάρ και την παρέα του, αλλά και τους Νοτιοκορεάτες που έχουν πείσει με τη μέχρι στιγμής πορεία τους. Οι Βραζιλιάνοι προχώρησαν σε ροτέισον στην ήττα από το Καμερούν, είναι ξεκούραστοι και θα έχουν στις τάξεις τους τον καλύτερο παίκτη τους, ξανά μετά τον τραυματισμό του στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων. Χάνουν τον Γκαμπριέλ Ζεσούς και τον Άλεξ Τέλες, δείχνοντας ότι έχουν πρόβλημα στα αριστερά, όμως το ρόστερ είναι κάτι παραπάνω από υπερπλήρες. Οι Ασιάτες κέρδισαν τους αδιάφορους Πορτογάλους με 2-1 και προσπέρασαν στη βαθμολογία την Ουρουγουάη, κάνοντας έναν ούτως ή άλλος επιτυχημένο τουρνουά. Θα παίξουν χωρίς άγχος. Μας αρέσει το 1 Ημίχρονο/1 Τελικό και Over 2,5 στο 2.62.

Αναμένουμε άλλη μια συναρπαστική μέρα γεμάτη θέαμα. Θα είμαστε και πάλι μαζί αύριο για την τελευταία μέρα της πρώτης νοκ άουτ φάσης. Καλή σας επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε!

 

Τελευταία Νέα