Ο Ντεπάι έδειξε στους Ολλανδούς τον δρόμο για τους «8»

Newsroom
Ο Ντεπάι έδειξε στους Ολλανδούς τον δρόμο για τους «8»
To Gazzetta σε συνεργασία με την Wolt κάνουν καθημερινά delivery τη φάση της ημέρας.

Το Ολλανδία-ΗΠΑ πήγε όπως το περιμέναμε. Οι Ολλανδοί ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με το τελικό 3-1 πήραν μια εύκολη πρόκριση για τα προημιτελικά του Μουντιάλ. Μοναδικό διάστημα ανησυχίας για τους οράνιε, το τρίλεπτο ανάμεσα στη μείωση του Ράιτ σε 2-1 και το γκολ του Ντάμφρις που σφράγισε τη νίκη.

Aπό το πρώτο, λοιπόν, ματς για τους «16» του Μουντιάλ το Gazzetta και η Wolt επέλεξαν να σας Κάνουν Delivery για Φάση της Ημέρας το γκολ του Ντεπάι στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, το οποίο έδειξε στους Ολλανδούς το δρόμο για τα προημιτελικά.

Μπορείτε να απολαύσετε την υπόλοιπη διοργάνωση παραγγέλνοντας μέσω του app της Wolt και χρησιμοποιώντας τον κωδικό GAZZETTA5, με τον οποίο έχετε έκπτωση 5 ευρώ στην πρώτη σας παραγγελία.

Μάθετε περισσότερα για τη συγκεκριμένη φάση στο video που ακολουθεί:

@gazzetta.gr ⚽📱 Απολαύστε το Μουντιάλ παραγγέλνοντας από το app της @wolt.greece 💸 Με τον κωδικό GAZZETTA5 έχετε έκπτωση 5 ευρώ στην 1η σας παραγγελία. #gazzettagr #woltgreece #iamwolter #fyp #foryoupage #worldcup2022 ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα