Εμπαπέ κερνάει, Ζιρού πίνει!

G-Betting G-Betting
Εμπαπέ κερνάει, Ζιρού πίνει!

bet365

Οι ομάδες πέφτουν στα βαθιά του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Στη φάση των «16» τα λάθη απαγορεύονται και τα παιχνίδια με προορισμό τα προημιτελικά της διοργάνωσης, κόβουν την ανάσα.

Την Κυριακή (17:00), η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία υποδέχεται την Πολωνία. Οι «τρικολόρ» είναι το μεγάλο φαβορί, όμως η «Polska» μετά την πρόκριση «θρίλερ» από τον όμιλο, θα μπει στο χορτάρι με το σκεπτικό ότι πλέον δεν έχει τίποτα να χάσει. Το «μπρα ντε φερ» ανάμεσα σε δύο κορυφαίους επιθετικούς του κόσμου, εκτοξεύει την αδρεναλίνη στα ύψη. Από τη μια ο Κίλιαν Εμπαπέ και από την άλλη ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι. Αμφότεροι θα κάνουν τα πάντα για να κάνουν ευτυχισμένους τους συμπατριώτες τους.

Το Goal/Goal σε απόδοση 2.50 κρίνεται αρκετά υψηλό για τα πεπραγμένα αμφότερων. Το Anytime σκορερ Εμπαπέ το βρίσκουμε σε απόδοση 1.83, ενώ η αντίστοιχη για τον Λεβαντόφσκι είναι στο 4.50. Στον τομέα αυτό, υπάρχει ακόμα ένα όνομα, που παραδοσιακά κάνει την δουλειά του στα κρίσιμα. Ο λόγος για τον Ολιβιέ Ζιρού, που μετράει ήδη 2 γκολ στην τελική φάση. Στο 2.25 κοστολογείται να βρει δίχτυα ο 36χρονος φορ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας (21:00), Αγγλία και Σενεγάλη υπόσχονται μεγάλο ματς. Τα «λιοντάρια» καλούνται πάνω στο τερέν να αποδείξουν τους λόγους που θεωρούνται φαβορί και να μην «πνιγούν» από το άγχος που συχνά τους κυριεύει σε «νοκ άουτ» αναμετρήσεις. Οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ απέδειξαν στον όμιλο ότι πλέον έχουν το τρόπο να διαχειρίζονται την αγωνιστική πίεση.

Η Σενεγάλη είναι ισχυρό αουτσάιντερ. Ο προπονητής Αλιού Σισέ έχει παρουσιάσει ένα σύνολο που τρέχει ακατάπαυστα, ενώ μέσα από το ομαδικό πνεύμα κατάφερε να ξεπεράσει τη σημαντική απουσία του Σαντιό Μανέ. Οι Σενεγαλέζοι στον όμιλο κέρδισαν έναν… τελικό και μπροστά τους έχουν έναν ακόμα. Υπενθυμίζουμε ότι μπήκαν στο Μουντιάλ ως κάτοχοι του Κόπα Άφρικα και έχουν πλέον χτίσει νοοτροπία νικητή!

Με βάση όλα τα παραπάνω το ματς μοιάζει, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο για την Αγγλία. Η ισοπαλία στο ημίχρονο είναι αρκετά πιθανό σενάριο και βρίσκεται σε απόδοση 2.05.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting