Το παραλίγο πνίξιμο του Κεϊρόζ από τον Αζμούν του Ιράν

Newsroom
Το παραλίγο πνίξιμο του Κεϊρόζ από τον Αζμούν του Ιράν
To Gazzetta σε συνεργασία με την Wolt κάνουν καθημερινά delivery τη φάση της ημέρας.

Ναι, η κόκκινη του Χένεσι στο ματς Ουαλία-Ιράν ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ναι, το γκολ του Τσεζμί στο 98' ήταν αυτό που οδήγησε το Ιράν στη νίκη. Ναι, το γεγονός πως το Κατάρ έκανε σεφτέ στα γκολ στο Μουντιάλ στο 1-3 με τη Σενεγάλη είναι κάτι επίσης, αξιοσημείωτο. Ωστόσο, η Φάση της Ημέρας που επέλεξε το Gazzetta και η Wolt για να Σας την Κάνουν Delivery ήταν το παρολίγο πνίξιμο του Κεϊρόζ από τον Αζμούν.

Το παιχνίδι βρίσκεται στις καθυστερήσεις και η αγωνία στο κατακόρυφο. Ο Κεϊρόζ μαζί με τον Αζμούν παρακολουθούν όρθιοι το ματς, λίγο πίσω από την γραμμή του πλαγίου άουτ. Το Ιράν σκοράρει και ο Ιρανός ποδοσφαιριστής, μην μπορώντας να δαμάσει τον ενθουσιασμό του, πιάνει τον Κεϊρόζ από τον λαιμό και τον ταρακουνά δίχως αύριο.

Μπορείτε να απολαύσετε την υπόλοιπη διοργάνωση παραγγέλνοντας μέσω του app της Wolt και χρησιμοποιώντας τον κωδικό GAZZETTA5, με τον οποίο έχετε έκπτωση 5 ευρώ στην πρώτη σας παραγγελία.

Δείτε περισσότερο για τη συγκεκριμένη φάση στο video που ακολουθεί:

@gazzetta.gr Το Gazzetta σε συνεργασία με τη @wolt.greece κάνουν delivery τη φάση της ημέρας. #gazzettagr #woltgreece #iamwolter #fyp #worldcup2022 #football ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα