Φινάλε 1ης αγωνιστικής με τετράδα υψηλών αποδόσεων!

G-Betting G-Betting
Φινάλε 1ης αγωνιστικής με τετράδα υψηλών αποδόσεων!

bet365

Οι ομάδες από τον 7ο και τον 8ο όμιλο μπαίνουν στη μάχη και ολοκληρώνουν την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ξεκίνημα από τον 7ο όμιλο. Η Ελβετία αντιμετωπίζει το Καμερούν (12:00), σε ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη για να εκμεταλλευτούν τις απώλειες των αντιπάλων τους. Οι παίκτες του Μουράτ Γιακίν είναι έμπειροι και διαθέτουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για να προκριθούν.

Μάλιστα, ανέβασαν «στροφές» στα τελευταία επίσημα παιχνίδια τους στο Nations League, κλείνοντας με τρεις σερί νίκες φτιάχνοντας ψυχολογία για το Μουντιάλ. Εξίσου καλά γνωρίζονται και οι Καμερουνέζοι, που μεσοεπιθετικά βρίσκουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με τρομερή συχνότητα, πίσω όμως κάνουν… νερά. Το Goal/Goal βρίσκεται στο 2.10.

Αμέσως μετά η Ουρουγουάη θα επιχειρήσει να μπει με το δεξί. Αντιμετωπίζει τη Νότια Κορέα (15:00), που είναι μια τρομερά σκληροτράχηλη ομάδα και δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί. Αντίστοιχο είναι και το προφίλ της «σελέστε», που δεν έχει πρόβλημα να παίξει σκληρά και να οδηγήσει το ματς σε έναν πιο χαμηλό ρυθμό. Το Over 4.5 κίτρινες κάρτες βρίσκεται στο 2.70.

Το πρόγραμμα του 8ου ομίλου κλείνει στις 18:00, όπου o Κριστιάνο Ρονάλντο καλείται να οδηγήσει την Πορτογαλία στη νίκη απέναντι στην Γκάνα. Το ρόστερ της ομάδας του Φερνάντο Σάντος έχει αναβαθμιστεί σε ποιότητα και λύσεις. Πλέον, καλείται να το επιβεβαιώσει για να προχωρήσει στη διοργάνωση.

Οι Αφρικανοί μπορεί να είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης και συνολικά στον όμιλο, ωστόσο θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους και δεν αποκλείεται να ρισκάρουν αρκετά εφόσον χρειαστεί. Στα τελευταία φιλικά έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και αναμένεται να βγουν για να παίξουν στα ίσα. Το Combo Bet 1 & Over 2.5 Γκολ κυμαίνεται στο 2.25.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται το βράδυ με τη Βραζιλία να ξεκινάει την επιχείρηση για την 6η κατάκτηση (21:00)! Αντιμετωπίζει τη Σερβία που παρουσιάζοντας ένα από τα καλύτερα ρόστερ της την τελευταία 20ετία, θέλει να βρεθεί για πρώτη φορά στη φάση των «16». Το ξεκίνημά της στον όμιλο δείχνει τρομερά δύσκολο.

Η «σελεσάο» δεν θα χαριστεί και θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης εκμεταλλευόμενη τον καλό ρυθμό που έχει χτίσει από τα τελευταία επίσημα και φιλικά 90λεπτα που έδωσε. Οι Σέρβοι είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσουν να «χαλάσουν» το παιχνίδι της ομάδας του Τίτε, για να προστατέψουν την άμυνά τους και να μην δώσουν χώρους. Το Over 2.5 κίτρινες κάρτες της Σερβίας προσφέρεται στο 1.97.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting