Εθνική Κ15: Με απίστευτη ανατροπή κατέκτησε το τουρνουά της Σερβίας (vid)

Εθνική Κ15: Με απίστευτη ανατροπή κατέκτησε το τουρνουά της Σερβίας (vid)

Γιώργος Μανταίος
Εθνική Κ15: Με απίστευτη ανατροπή κατέκτησε το τουρνουά της Σερβίας (vid)

bet365

Η Εθνική Κ15 κατέκτησε το αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA που διεξήχθη στο Βελιγράδι, μετά από τη νίκη της 3-2 επί του Μαυροβουνίο στο τελευταίο ματς.

Ήταν μια εντυπωσιακή ανατροπή για τα παιδιά του Άγγελου Χατζόπουλου που βρέθηκαν πίσω στο σκορ 2-0 στο δεκάλεπτο. Στο 33΄ ο Μιχαηλίδης του Ολυμπιακού μείωσε σε 2-1, όμως δύο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Μανταζέλης (Αστέρας Τρίπολης). Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι διεθνείς θα επέστρεφαν από το Βελιγράδι γεμάτοι μόνο πολύτιμές εμπειρίες, κατάφεραν να τις συνδυάσουν και με τον τίτλο!

Ο Κρομμύδας του ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 58΄ και ένα λεπτό αργότερα ο Θεοχάρης του Παναθηναϊκού χάρισε τη νίκη με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Χριστόπουλου. Τα παιδιά αυτά είναι γεννηθέντα το 2008 και αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Super League Κ15. Στο τουρνουά η εθνική νίκησε 4-1 τη Φινλανδία και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 από τη Σερβία, από την οποία έχασε στα πέναλτι (οι κανονισμοί καθιστούν υποχρεωτική την ανάδειξη νικητή).

Στο σημερινό ματς ξεκίνησαν οι: Σταμέλος, Αρβανιτάκης, Μεγγίδης, Μόκρης, Καπάτος, Μανταζέλης, Λόμπας, Σαββίδης, Κρομμύδας, Μιχαηλίδης και Λάμπρου. Ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκαν οι: Βενέτης, Χριστόπουλος, Μινασίδης, Τουρσουνίδης, Θεοχάρης και Γκρεμούτης. Στα δύο προηγούμενα ματς, χρόνο συμμετοχής είχαν πάρει και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, Χριστοδουλόπουλος, Λαγουδάκης, Μπέρδος και Σιδηρόπουλος.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της ΕΠΟ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα