Εθνική Κ15: Με απίστευτη ανατροπή κατέκτησε το τουρνουά της Σερβίας (vid)

Εθνική Κ15: Με απίστευτη ανατροπή κατέκτησε το τουρνουά της Σερβίας (vid)

Γιώργος Μανταίος
Εθνική Κ15: Με απίστευτη ανατροπή κατέκτησε το τουρνουά της Σερβίας (vid)

bet365

Η Εθνική Κ15 κατέκτησε το αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA που διεξήχθη στο Βελιγράδι, μετά από τη νίκη της 3-2 επί του Μαυροβουνίο στο τελευταίο ματς.

Ήταν μια εντυπωσιακή ανατροπή για τα παιδιά του Άγγελου Χατζόπουλου που βρέθηκαν πίσω στο σκορ 2-0 στο δεκάλεπτο. Στο 33΄ ο Μιχαηλίδης του Ολυμπιακού μείωσε σε 2-1, όμως δύο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Μανταζέλης (Αστέρας Τρίπολης). Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι διεθνείς θα επέστρεφαν από το Βελιγράδι γεμάτοι μόνο πολύτιμές εμπειρίες, κατάφεραν να τις συνδυάσουν και με τον τίτλο!

Ο Κρομμύδας του ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 58΄ και ένα λεπτό αργότερα ο Θεοχάρης του Παναθηναϊκού χάρισε τη νίκη με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Χριστόπουλου. Τα παιδιά αυτά είναι γεννηθέντα το 2008 και αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Super League Κ15. Στο τουρνουά η εθνική νίκησε 4-1 τη Φινλανδία και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 από τη Σερβία, από την οποία έχασε στα πέναλτι (οι κανονισμοί καθιστούν υποχρεωτική την ανάδειξη νικητή).

Στο σημερινό ματς ξεκίνησαν οι: Σταμέλος, Αρβανιτάκης, Μεγγίδης, Μόκρης, Καπάτος, Μανταζέλης, Λόμπας, Σαββίδης, Κρομμύδας, Μιχαηλίδης και Λάμπρου. Ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκαν οι: Βενέτης, Χριστόπουλος, Μινασίδης, Τουρσουνίδης, Θεοχάρης και Γκρεμούτης. Στα δύο προηγούμενα ματς, χρόνο συμμετοχής είχαν πάρει και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, Χριστοδουλόπουλος, Λαγουδάκης, Μπέρδος και Σιδηρόπουλος.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της ΕΠΟ
 

Τελευταία Νέα