Όλο το Μουντιάλ παίζεται στο Gazzetta!

Newsroom
Όλο το Μουντιάλ παίζεται στο Gazzetta!
Το Gazzetta κινείται σε ρυθμούς Μουντιάλ και φέρνει τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του κόσμου στις οθόνες σας!

Όπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, έτσι και τώρα, το Gazzetta «παίζει» σε μουντιαλικό επίπεδο.

Η αρχή έγινε με την ειδική ενότητα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, στην οποία μπορείτε να βρείτε όλες τις ειδήσεις από το Κατάρ, πληροφορίες για τους ομίλους και τις ομάδες, το πρόγραμμα τηλεόρασης, καθώς και πολλά video!

Στη συνέχεια, η μίνι-σειρά με τίτλο «Οι Φωνές των Μουντιάλ», έφερε αναμνήσεις και σπάνιες ιστορίες, από ανθρώπους που έχουν συνδεθεί με τα Παγκόσμια Κύπελλα, sportcasters που μας θυμίζουν τα καλύτερά ποδοσφαιρικά χρόνια! Μη χάσετε την ευκαιρία να τους παρακολουθήσετε και να νιώσετε ξανά αυτό το σπάνιο συναίσθημα.

Ο πληρέστερος οδηγός για το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ξανά στο Gazzetta! Αναλυτική παρουσίαση των ομάδων, τα γήπεδα, τα αστέρια, η ιστορία, οι θρύλοι, οι προβλέψεις, καθώς και podcast και quiz που σας βάζουν στο κλίμα! Κρατήστε τον οδηγό και βρείτε ό,τι χρειάζεται να ξέρετε, οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ το Podgazzt, το podcast του newsroom του Gazzetta, φοράει τα... μουντιαλικά του και σάς ταξιδεύει ηχητικά στη μεγάλη διοργάνωση!

Παράλληλα, το «εξωφρενικά σημαντικό podcast» του Μάκη Παπασημακόπουλου, σχολιάζει με το γνωστό του ύφος τη διοργάνωση, ενώ ο Μάκης, με την εκπομπή «Μουντιαλικός Αποπροσανατολισμός», ετοιμάζεται για το δικό του σόου!

Σε μια custom page, το Gazzetta κάνει... βουτιά στην πλούσια ιστορία του Παγκόσμιου Κυπέλλου, καταγράφοντας μια 11άδα από άγνωστες ιστορίες Μουντιάλ. Από την Αργεντινή που χρειάστηκε να ταξιδέψει με πλοίο για 17 μέρες στην Ευρώπη, μέχρι τον Καντονά που κατέληξε με χειροπέδες.

Το Gazzetta σάς τοποθετεί στην καρδιά του Μουντιάλ, με το Bracket Challenge! Επιλέγετε τις ομάδες που θα περάσουν από τους ομίλους, φτιάχνετε τα νοκ-άουτ όπως τα φαντάζεστε και ακολουθείτε την ομάδα που πιστεύετε περισσότερο μέχρι τον μεγάλο τελικό!

Φυσικά, όλα αυτά αποτελούν απλά... προθέρμανση! Με την πρώτη σέντρα, όλα όσα γίνονται στο Κατάρ έρχονται στις οθόνες σας μέσω του Gazzetta! Οι απεσταλμένοι μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα μεταφέρουν καθημερινά το κλίμα και όλες τις εξελίξεις, ενώ η ομάδα του διεθνούς ποδοσφαίρου έχει ήδη ετοιμάσει μια σειρά ξεχωριστών θεμάτων.

Στη νέα Live πλατφόρμα του Gazzetta μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εξέλιξη όλων των αγώνων, να δείτε στατιστικά, τη φόρμα των ομάδων, τις 11άδες και όλες τις πληροφορίες, καθώς και να μπείτε σε θέση σχολιαστή, μιας και τα σχόλια στις μεταδόσεις επέστρεψαν!

Κάθε αγωνιστική ημέρα, το «Mundo kick-off» που… παίζει μπάλα στο Instagram σάς βάζει στο κλίμα, ενώ στις 20:00, η εκπομπή Mundial Live θα μεταδίδεται ζωντανά στο YouTube με καλεσμένους, αναλύσεις, προγνωστικά στοιχήματος, ρεπορτάζ και συνδέσεις με το Κατάρ. Στο τέλος κάθε αγωνιστικής, θα...κάνουμε delivery τη φάση της ημέρας, ξανά στη σελίδα του Instagram, στην οποία σας περιμένουμε για να αναδείξετε το “boss” της διοργάνωσης!

Σ' αυτό το Μουντιάλ, θα έχετε την ευκαιρία να μας γνωρίσετε από κοντά και να πάρετε μέρος στις μεγάλες εκπλήξεις που σάς ετοιμάζουμε. Οι Gazzetta Nights έρχονται για μαγικές ποδοσφαιριστές βραδιές με εκλεκτούς καλεσμένους, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί μια ακόμα μεγάλη έκπληξη για τους αναγνώστες!

Φυσικά, το... Παγκόσμιο Κύπελλο θα παίζεται με τον δικό του τρόπο και στο TikTok, οπότε, ακολουθήστε τον λογαριασμό του Gazzetta για να μη χάσετε στιγμή!

Το Μουντιάλ, όπως και κάθε μεγάλη διοργάνωση, αρχίζει και τελειώνει στο Gazzetta.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα