Διπλά ψυχολογίας και ένα «ροντέο»

Newsroom
Διπλά ψυχολογίας και ένα «ροντέο»

bet365

Εμβόλιμη αγωνιστική στις περισσότερες χώρες και η Kingbet ξεχώρισε τα δικά της σημεία.

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με Ιταλία και την αναμέτρηση Λέτσε-Αταλάντα. Έβαλε δύσκολα στη Νάπολι τις προάλλες η αποψινή φιλοξενούμενη αλλά τελικά λύγισε. Μπορούσε πάντως να είχε πάρει πολλά παραπάνω από αυτό. Πολλές ευκαιρίες για την ίδια αλλά και δοκάρι, έπεσε όμως πάνω στις ορέξεις του Oσιμέν, που κουβάλησε με ασίστ και γκολ. Ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες, με ένα εκτός έδρας παιχνίδι, εκεί όπου είναι καλύτερη. Αήττητη από τον Μάιο του ’22 και εκείνο το 2-0 από τη Μίλαν. Με οδηγό και την πρόσφατηεπτάρα που… κέρασε τη σημερινή της αντίπαλο, θα πάρουμε το διπλό στο 1.85. Προσπαθεί αλλά δεν μπορεί η Λέτσε, χωρίς νίκη ακόμα εντός, που εύκολα ή δύσκολα, θα πέσει θύμα της Αταλάντα.

Μένουμε Ιταλία και κοιτάζουμε με όρεξη το διπλό της Ρόμα μέσα στη Σασουόλο. Αν υπάρχει μια ομάδα που δεν εμπιστεύεσαι στοιχηματικά, είναι αυτή του Μουρίνιο, όμως και αυτή στα εκτός έδρας μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Η παράδοση λέει πως το τελευταίο διπλό ήταν το 2018 με σκορ 0-1 και μάλιστα με αυτογκόλ! Μας αρέσει να είμαστε όμως αυτοί που αλλάζουν την ιστορία, όποτε οι συνθήκες το ευνοούν. Πληγωμένοι και πεισμωμένοι οι Ρωμαίοι από την ήττα με την αιώνια εχθρό Λάτσιο, ελπίζουμε σε μια αντίδρασή τους με κάθε ρίσκο. Σασουόλο-Ρόμα διπλό στο 2.15. Σίγουρα βάσει απόδοσης, δεν θα το μετανιώσουμε.

Σβήνοντας με λίγο Γερμανία, εντοπίσαμε το παιχνίδι Γκρόιτερ Φιρτ-Αμβούργο. Ψάχνοντας τα στατιστικά είδαμε πως η Γκρόιτερ, έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά της παιχνίδια, με εξαίρεση αυτό της 2ης αγωνιστικής, στην έδρα της Νυρεμβέργης. Το Αμβούργο είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και η καλύτερη στην κατηγορία ως φιλοξενούμενη. Η ταρίφα των δυο γκολ ενεργητικό σε κάθε της επίσκεψη είναι το στάνταρ πλέον και από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει. Βέβαια, θα χύσει αίμα πιστεύουμε για να φύγει με το διπλό, γι’ αυτό και κρατάμε το GG & Over 2,5 σε απόδοση 1.93.

Λεωφορείο για Περιστέρι, γιατί εκεί που είναι το γήπεδο δεν θα παρκάρουμε ποτέ και το ματς Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης. Ψαχουλεύοντας στατιστικά, είδαμε ότι και στις τέσσερις τελευταίες φορές που συναντήθηκαν για το πρωτάθλημα, βγήκε κόκκινη κάρτα. Πρώτοι σε κίτρινες οι Περιστεριώτες με 36, ακολουθούν οι Αρκάδες με 35. Ελλάδα είμαστε, θέλουμε άλλο ένα παιχνίδι που θα εξάγουμε πολιτισμό. Αξίζει σε ένα σύστημα να μπει η επιλογή Οver 0,5 κόκκινες κάρτες στην αναμέτρηση, στη διαβασμένη αλλά ακόμα δυνατή απόδοση, του 3.50.

Μένουμε στη χώρα με τις 300 μέρες ήλιο και πάμε στο παιχνίδι ΑΕΚ-ΟΦΗ. Ο σημερινός διαιτητής, (ονόματα δεν λέμε) έχει έναν μέσο όρο καρτών κοντά στο 6! Ψηλά στη λίστα με τις κίτρινες οι Κρητικοί, έκτοι για την ακρίβεια. Επτά κάρτες βγήκαν στη τελευταία τους συνάντηση, πέντε και μία κόκκινη δώρο στη προτελευταία. Σε απόδοση σχεδόν διπλασιασμού στο 1.91, αγοράζουμε το Over 4,5 κάρτες στον αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα