Διπλό ο Παναθηναϊκός, ανεβαίνει η Σεβίλλη

Newsroom
Διπλό ο Παναθηναϊκός, ανεβαίνει η Σεβίλλη

bet365

Επιστροφή στα πρωταθλήματα με μπόλικες αναμετρήσεις και ευκαιρίες για στοιχηματισμό.

Στον Βόλο δοκιμάζεται ο ΠΑΟ, σε ένα ματς το οποίο φαίνεται ότι, μόνο στα χαρτιά θα είναι εκτός έδρας. Η παρουσία των φιλάθλων της αθηναϊκής ομάδας αναμένεται να είναι τεράστια. Είναι λογικό άλλωστε μετά τις 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στο πιο πρόσφατο επικράτησε 1-0 του σκληροτράχηλου Άρη και διατήρησε τη διαφορά των έξι πόντων από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Ο Βόλος συνεχίζει από την άλλη να συναρπάζει, έχοντας μπει ανάμεσα στα βαριά ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Βρίσκεται στην 3η θέση με μόλις μία ήττα στο παθητικό του. Το διπλό της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε συνδυασμό με over 1,5, μπορεί να πονταριστεί στο 2.47 στο Βόλος - Παναθηναϊκός.

Ιωνικός – Παναιτωλικός το άλλο σημερινό παιχνίδι για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τη νίκη σε εννέα ματς πρωταθλήματος. Έτσι ισοβαθμεί με τον Λεβαδειακό στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε δυνατά τη φετινή σεζόν, αλλά μάζεψε έναν μόλις βαθμό στους τρεις προηγούμενους αγώνες. Ταυτόχρονα αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την Καλαμάτα, στα πέναλτι. Το Χ2 και under δείχνει αρκετά ελκυστικό.

Στην Ισπανία τώρα και στην αναμέτρηση Σεβίλλη - Ράγιο Βαγιεκάνο. Οι Ανδαλουσιάνοι έχουν ξεκινήσει με το χειρότερο δυνατό τρόπο στη La Liga, αφού βρίσκονται έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η κατάσταση φαίνεται να έχει βελτιωθεί αισθητά μετά την απόλυση του Ζουλιέν Λοπετέγκι από την τεχνική ηγεσία. Με τον νέο προπονητή, Χόρχε Σαμπαόλι, μετράει μόλις μία ήττα (από τη Ρεάλ Μαδρίτης) σε έξι αναμετρήσεις.

Η Ράγιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή 5 πόντους πιο πάνω της, στην 10η θέση του πρωταθλήματος. Κέρδισε μάλιστα με το ευρύ 5-1 στην τελευταία αγωνιστική στην έδρα της. Ο άσος των Σεβιγιάνων δίνεται στο 2.00 και θα τον επιλέξουμε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα