Φλαμένγκο: Ο Ντιέγκο Ρίμπας πανηγύρισε το κύπελλο Βραζιλίας με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα του «Μαρακανά» (vid)

Φλαμένγκο: Ο Ντιέγκο Ρίμπας πανηγύρισε το κύπελλο Βραζιλίας με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα του «Μαρακανά» (vid)

bet365

Ο Ντιέγκο Ρίμπας, πήρε το τρόπαιο και το πήγε εκεί που ήταν το προσωπικό καθαριότητας του Μαρακανά, τους μάζεψε όλους και έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία.

Η Φλαμένγκο επικράτησε της Κορίνθιανς στον τελικό του κυπέλλου Βραζιλίας στη διαδικασία των πέναλτι αυτή την Τετάρτη και κατέκτησε τον πολυπόθητο τίτλο. Εκτός από τη χαρά της κατάκτησης της τέταρτης συνολικά κούπας, που «έβαλε» φωτιά στον ουρανό της πόλης, μια άλλη εικόνα έκανε τον γύρο του κόσμου από τους πανηγυρισμούς των «Rubro-Negro».

Ο πολύπειρος Βραζιλιάνος μέσος, Ντιέγκο Ρίμπας, ο οποίος επέστρεψε στο ποδόσφαιρο της χώρας του το 2016, έχοντας περάσει μεταξύ άλλων από τις Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης και Πόρτο, αφού σήκωσε το τρόπαιο με τους συμπαίκτες του, πλησίασε στο επιτελείο των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα του γηπέδου Maracana, έδρα της Φλαμένγκο.

Στις εικόνες, που έχουν γίνει viral, ο Ντιέγκο πλησιάζει όλο το team πανηγυρίζει μαζί τους γύρω από το κύπελλο και βγάζουν μια φωτογραφία. Η χειρονομία χαρακτηρίστηκε από τους οπαδούς ως επίδειξη ταπεινότητας από την πλευρά του που θα έπρεπε να μιμηθεί από διάφορες προσωπικότητες στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα