Χιμνάσια - Μπόκα: Ο Ρόχο μοίρασε μπουκάλια με νερό στην εξέδρα των γηπεδούχων (vid)

Newsroom
Χιμνάσια - Μπόκα: Ο Ρόχο μοίρασε μπουκάλια με νερό στην εξέδρα των γηπεδούχων (vid)

bet365

Την ώρα που τα χημικά είχαν κατακλύσει την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Χιμνάσια, ο αμυντικός της Μπόκα, Μάρκος Ρόχο σε μια υπέροχη κίνηση κατευθύνθηκε στις εξέδρες και μοίρασε μπουκάλια με νερό σε φιλάθλους που δυσκολεύονταν να αναπνεύσουν.

Το ποδόσφαιρο της Αργεντινής βρίσκεται σε κατάσταση κρίσης και σοκ μετά την τραγωδία στο γήπεδο της Χιμνάσια Λα Πλάτα, όπου έπειτα από συμπλοκές και τη χρήση χημικών από την αστυνομία ένας άνδρας έχασε τη ζωή του.

Την ώρα που διαδραματίζονταν τα επεισόδια εκτός γηπέδου, μέσα χιλιάδες φίλαθλοι, άνδρες, γυναίκες και μικρά παιδιά ταλαιπωρούνταν από την αποπνικτική ατμόσφαιρα, με τις εικόνες να θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό όσα έγιναν λίγες μέρες νωρίτερα στην Ινδονησία, ευτυχώς χωρίς τα θύματα να σχηματίσουν εκατόμβη. Εν μέσω, λοιπόν, των σοκαριστικών γεγονότων, υπήρξε κι ένα συγκεκριμένο στιγμιότυπο ελπίδας και θετικής νότας, με πρωταγωνιστή τον Μάρκος Ρόχο.

Ο πρώην στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αργεντινής, νυν παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς, απαθανατίστηκε από την κάμερα της μετάδοσης να πηγαίνει προς το μέρος της εξέδρας και να μοιράζει μπουκάλια με νερό στους φιλάθλους, η μεγάλη μερίδα των οποίων έμεινε αρχικά στις κερκίδες πριν περάσει στο χορτάρι για να αποχωρήσει στη συνέχεια με ασφάλεια από την έξοδο του γηπέδου για τους παίκτες των δύο ομάδων.

 

Τελευταία Νέα