Εθνική Νέων: Εύκολη νίκη κόντρα στην Ανδόρα και «αγκαλιά» πρόκριση στο Elite Round

Εθνική Νέων: Εύκολη νίκη κόντρα στην Ανδόρα και «αγκαλιά» πρόκριση στο Elite Round

Newsroom
Εθνική Νέων: Εύκολη νίκη κόντρα στην Ανδόρα και «αγκαλιά» πρόκριση στο Elite Round

bet365

Στο Elite Round βρίσκεται η Εθνική Νέων η οποία κέρδισε εύκολα με 3-0 την Ανδόρα και διπλασίασε τις νίκες στον όμιλο.

Μετά τη μεγάλη νίκη με 2-0 κόντρα στην Ελβετία, η Εθνική Νέων ήταν πολύ καλή και κόντρα στον Ανδόρα την οποία νίκησε εύκολα με 3-0. Με αυτό το 2/2, η ομάδα του Θέου είναι «αγκαλιά» με την παρουσία της στο Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 και πλέον διεκδικεί την πρωτιά του ομίλου.

Όσον αφορά το ματς, ο Ζήσης Τσίκος άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό και η Ελλάδα έδειξε από την αρχή τις... ορέξεις της. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τη χώρα μας μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη στο γκολ του Γιώργου Κούτσια στο 36'.

Το πόδι δεν βγήκε από το... γκάζι στο δεύτερο μέρος και η ομάδα του Θέου ήταν εξαιρετική στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά, το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε από τον Κυριόπουλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Κούτσια στο 75'.

Το μόνο που απομένει είναι να μην κερδίσει η Ελβετία κόντρα στην Τσεχία ώστε να κλειδωθεί και... μαθηματικά η πρόκριση. Την τελευταία αγωνιστική, η Ελλάδα θα παλέψει με την Τσεχία για την πρωτιά του ομίλου.

Ελλάδα (Α. Θέος): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Φίλων (64' Γεωργιάδης) Κώττας (80 Χατζηκυριάκος), Κεραμίτσης, Βολάκης (64 Γκολφίνος), Χρήστου (64' Γκούμας), Τσίκος, Αλεξίου (80΄Νικολάου), Κούτσιας, Κυριόπουλος.

Ανδόρα (Ε. Κάσαλς): Μειρέλες, Μπουταρφάς (85΄Γκουάς), Ακόστα, Φόντ, Ολιβέιρα, Ροντρίγκεζ (77' Σάντσεζ), Ρέντε, Μπιενέρτ, Σίλβα (77' Ζούμα), Σόλα (85' Ρόσα), Ρομάνο (61΄Κάμπς).

 

Τελευταία Νέα