Σέλτικ – Ρέιντζερς 4-0: Μεσημεριανό πάρτι στο Celtic Park

Κώστας Ζάλιαρης
Σέλτικ – Ρέιντζερς 4-0: Μεσημεριανό πάρτι στο Celtic Park

bet365

Άνετη κι ωραία η Σέλτικ στο πρώτο Old Firm της φετινής σεζόν, έφτασε στο τελικό 4-0 επί της Ρέιντζερς όσο εύκολα φανερώνει και το αποτέλεσμα του ντέρμπι. Μπήκε στο 5' ο Γιακουμάκης, τρία γκολ από το πρώτο μέρος είχαν πετύχει οι «καθολικοί».

Μπορεί με την έναρξη του ντέρμπι η Σέλτικ να δέχθηκε «χτύπημα» από την ατυχία με τον τραυματισμό του Κιόγκο, όμως, η Γιακουμάκης μπήκε στη θέση του στο 5ο λεπτό και με τον Έλληνα φορ πλέον στο ματς, οι «καθολικοί» έκαναν... πάρτι.

Η ομάδα του Ποστέκογλου στο «Celtic Park» που... κόχλαζε κατάφερε από το πρώτο ημίχρονο να σκοράρει τρεις φορές. Στο 9' ήρθε το πρώτο γκολ με το γύρισμα του Ο'Λίρεϊ και το μονοκόματο αριστερό σουτ του Άμπαντα για το 1-0.

Στο 32' ο Ζότα μάγεψε τον κόσμο με το τρομερό πλασέ του έχοντας φύγει στην πλάτη της άμυνας της Ρέιντζερς διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του, ενώ, στο 40' ο Άμπαντα με το δεύτεροο προσωπικό του τέρμα περνώντας τη μπάλα κάτω από τα πόδια του γκολκίπερ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0!

Η Σέλτικ έκανε ό,τι ήθελε στο παιχνίδι και οι «διαμαρτυρόμενοι» του Τσόλακ δεν είχαν αντίδραση σε ό,τι τους συνέβαινε. Και με τρία γκολ ήδη στην πλάτη, το ματς δεν είχε γυρισμό για το σύνολο του Φαν Μπρόνκχορστ.

Όσο κι αν προσπάθησε η Ρέιντζερς να βγάλει αυτοπεποίθηση στο χορτάρι και να μην ηττηθεί με κάτω τα χέρια, είχε τέτοια σιγουριά η Σέλτικ με το υπέρ της 3-0 που αντιμετώπιζε άνετα τις καταστάσεις. Και μπορεί οι Μορέλος και Άρφιλντ να μπήκαν για να βοηθήσουν τους φιλοξενούμενους, ωστόσο, ο ΜακΛάφλιν τα έκανε μαντάρα στο 78'. Απλά έδωσε... πάσα στον Τέρνμπουλ που τον πλάσαρε για να γράψει το τελικό 4-0.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα