Παυλίδης: Νοκ άουτ τουλάχιστον για ένα μήνα, χάνει τα ματς της Εθνικής Ελλάδας

Newsroom
Παυλίδης: Νοκ άουτ τουλάχιστον για ένα μήνα, χάνει τα ματς της Εθνικής Ελλάδας

bet365

Στην Ολλανδία αναφέρουν πως ο Βαγγέλης Παυλίδης αναμένεται να επιστρέψει στη δράση τον Οκτώβριο και θα «χάσει» το ντέρμπι της Αλκμααρ με τον Αγιαξ, παιχνίδια του Conference League και τα δύο ματς της Εθνικής μας στο Nations League.

Ασχημα ήταν τα νέα για την κατάσταση του Βαγγέλη Παυλίδη που τραυματίστηκε στο κυριακάτικο (28/8) 1-0 της Αλκμααρ επί της Καμπούρ. Ο Ελληνας διεθνής φορ αποκόμισε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν πως θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

Αυτόματα μεταξύ άλλων θα «χάσει» μίνιμουμ το ντέρμπι της AZ με τον Αγιαξ (18/9), τα ματς με Ντνίπρο, Βαντούζ για το Conference League (8 και 15/9 αντίστοιχα), ενώ δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμος και για τις αναμετρήσεις της Εθνικής μας ομάδας με Κύπρο και Βόρειο Ιρλανδία, στο φινάλε του ομίλου του Nations League που έχουν προγραμματιστεί για τις 24 και 27 του Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα στην Ολλανδία μεταδίδεται πως λόγω της κατάστασής του και επειδή υπάρχουν «κολλητά» παιχνίδια το club του ενδέχεται να κινηθεί για επιθετικό στο παρά ένα της λήξης της εκεί μεταγραφικής περιόδου.

 

Τελευταία Νέα