Επιθετικός της Γουέστ Μπρομ πλένει τα ρούχα του με ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων εδώ και 8 μήνες

Newsroom
Επιθετικός της Γουέστ Μπρομ πλένει τα ρούχα του με ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων εδώ και 8 μήνες

bet365

Ο επιθετικός της Γουέστ Μπρομ, Ντάριλ Ντάικ, ομολόγησε ότι έπλενε τα ρούχα του με ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων τους τελευταίους οκτώ μήνες.

Ο 22χρονος Αμερικανός, ο οποίος εντάχθηκε στη Γουέστ Μπρομ, από την Ορλάντι Σίτι του MLS τον Ιανουάριο, μίλησε για την ατυχή σειρά γεγονότων σε ένα πρόσφατο βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok. Αφού αρχικά νόμιζε ότι έφταιγε το πλυντήριό του, ο Αμερικανός διεθνής συνειδητοποίησε ότι περπατούσε στα West Midlands μυρίζοντας σαν ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων!

«Τόσο αστεία ιστορία και πριν συνεχίσω, ναι, ξέρω ότι είμαι ηλίθιος. Το καταλαβαίνω πλήρως. Για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα πίστευα ότι το πλυντήριό μου είναι απλώς χάλια. Αλλά ούτως ή άλλως όταν μετακόμισα σε αυτό το διαμέρισμα αγόρασα μια από αυτές τις τεράστιες σακούλες με απορρυπαντικό πλυντηρίου για να πλύνω όλα μου τα ρούχα. Πρόσφατα τελείωσε, οπότε πήγα στο κατάστημα για να αγοράσω άλλα. Ψάχνω την σακούλα και δεν μπορώ να την βρω πουθενά στο κατάστημα. Κάθομαι εκεί σαν "γιατί δεν μπορώ να τη βρω ;" Επιστρέφω στο διαμέρισμά μου και κοιτάζω κάτω την σακούλα που έχω...», διηγήθηκε ο Ντάριλ Ντάικ.

Και σε εκείνο το σημείο ο Ντάικ κάνει ζουμ σε ένα άδειο πακέτο από ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων. «Αυτό έχω χρησιμοποιήσει», γελάει. «Πλένω τα ρούχα μου με σαπούνι για πλυντήριο πιάτων από τότε που είμαι εδώ. Έχω ζήσει στην Αγγλία οκτώ μήνες!»...

dike

 

Τελευταία Νέα