Εφημερίδες σήμερα (18/08): Δείτε τα πρωτοσέλιδα

Newsroom
Εφημερίδες σήμερα (18/08): Δείτε τα πρωτοσέλιδα

bet365

Το μεγάλο και κρίσιμο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο, η «επίσημη αγαπημένη» και η Κατερίνα Στεφανίδη κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σήμερα (18/08).

Ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει αποτέλεσμα στην Κύπρο για να διευκολύνει την ρεβάνς στο «Γ.Καραϊσκάκης», η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου και η Εθνική Ελλάδος παρουσίασε σόου στο μπάσκετ απέναντι στην Πολωνία. Όλα όσα αναφέρει ο αθλητικός Τύπος.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων: Ολυμπιακός, Στεφανίδη και Εθνική μπάσκετ

Η SportDay κυκλοφόρησε σήμερα με πρωτοσέλιδο για τον Ολυμπιακό και το σημαντικό παιχνίδι που δίνει με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο για τα Play-offs του Europa League ενώ δεν παραλείνει να αναφερθεί στα μετάλλιο των Στεφανίδη, Χρήστου και Γκολομέεβ.

Η Live Sport χαρακτηρίζει ως «Ατσάλι» τον 25χρονο Καμερουνέζο στόπερ Αρόλντ Μουκουντί που έφερε στην Αθήνα η ΑΕΚ ενώ κάνει μνεία και στις μεγάλες γαλανόλευκες επιτυχίες σε στίβο, μπάσκετ και κολύμβηση.

Το Φως των Σπορ «κεντράρει» στον μεγάλο αγώνα του Ολυμπιακό με τον Απόλλωνα σημαίνοντας «Κόκκινο συναγερμό» ενώ διατυμπανίζει και την μεγάλη επιτυχία της Κατερίνας Στεφανίδη με το ασημένιο στο άλμα επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου.

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής αναφέρεται στη «μάχη» του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα Play-offs του Europa League και την προσφορά του Ολυμπιακού για τον Αμαλάχ που έγραψαν οι Βέλγοι.

Αθλητικές εφημερίδες: Μάθημα για το μέλλον για τον Άρη, «καθρέφτης» οι πρώτες αγωνιστικές για ΠΑΟΚ

Η Αθλητική Ώρα της Παρασκευής ασχολείται φυσικά με την έλευση του Μουκουντί ενώ αναφέρει πως η «Ένωση» πάει και για εξτρέμ τοπ επιπέδου.

Η Metrosport σχολιάζει πως ο Άρης δεν θα κινηθεί για επιθετικό ενώ αναφέρεται και στον Μπίσεσβαρ του ΠΑΟΚ που πιάνει τον Λίνο σε συμμετοχές στην πρεμιέρα του πρωτθαλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

 

Τελευταία Νέα