Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Όσα γράφουν οι εφημερίδες την Τετάρτη (17/8)

Newsroom
Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Όσα γράφουν οι εφημερίδες την Τετάρτη (17/8)

bet365

Ο ερχομός του Μπερνάρντ, οι τεράστιοι Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη, αλλά ο Σκάρπα που κλείνει στον Ολυμπιακό για Δεκέμβριο κοσμούν τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σήμερα (17/08).

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Μίλτος Τεντόγλου έκαναν την Ευρώπη για άλλη μια φορά να συζητάει για την Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός περιμένει σήμερα τον Μπερνάρντ στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός κλείνει τον Σκάρπα για τον Δεκέμβριο και η ΑΕΚ πάει για Μοντέρο και όχι μόνο. Όλα όσα αναφέρει ο αθλητικός Τύπος.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων: Λύτρωση και υπερηφάνεια

Η SportDay κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδα αφιερωμένο στον Μπερνάρντ και τον ερχομό του στην Ελλάδα σήμερα.

Η Live Sport έχει χωρίσει στα δύο το πρωτοσέλιδό της και από την γράφει για την μεταγραφή του Μπερνάρντ που μπαίνει στο τελικό στάδιο και από την άλλη για τους χρυσούς πρωταθλητές Ευρώπης, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Μίλτο Τεντόγλου.

Το Φως των Σπορ αφιερώνει το πρωτοσέλιδό του στους Έλληνες πρωταθλητές Ευρώπης, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Μίλτο Τεντόγλου γράφοντας «Χρυσοί με διαφορά».

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής έχει ως κεντρικό θέμα τον Γκουστάβο Σκάρπα και τον ερχομό του στον Ολυμπιακό ο οποίος πάει για Δεκέμβριο.

Αθλητικές εφημερίδες: Νέο στόπερ προσπαθεί να πάρει η ΑΕΚ

Η Αθλητική Ώρα αναφέρεται στον Μοντέρο, που παλεύει η ΑΕΚ για τα στόπερ, λέγοντας πως υπάρχει και μία ακόμα περίπτωση που εξετάζεται.

Η Metrosport σχολιάζει την επιστροφή του Ζερβίνιο στις προπονήσεις όσον αφορά τον Άρη, ενώ στον ΠΑΟΚ ασχολούνται με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

 

Τελευταία Νέα